gelirsen görürsün sayın onurdemir :D
Printable View
gelirsen görürsün sayın onurdemir :D
Tugral Bey noldu 19 temmuz :D
güzel kareler elinize sağlık :)
izlemeye gelcktim ama nasip olmadı:( başka sefere kaçırmam atık.
güzel gece olmuşa benziyo:icon_tup: tekrarlarını bakliyoruz
birde video çeken arkadaşlar eklerse sevinirim
çok güzeldi valla video video deyip durmayın kameralar dandikti :D çekemedim iyi hahaa
gelen herkezle arac deneriz hepiniz çok dostane sekilde oturduk kimse alltan alttan birbirine bilenmedi geçene geçtin geçilene geçildin dedik...seçenek azdı çünkü siteden arkadaslarımız çagırdık TT leri amagelecek sefere kalabalık olucaz dahada...manavgatlı arkadaslarımızda çagırıcaz...tatile gelenleride
ben antologye alttan alttan biliyordum farketmedi :D Kameraları alırkende kameran güzelmiş dedim gene anlamadı :D Giden benim davlumbaz oldu :D
sökeriz ya sökme işini iyi yapıyoruz antalya olarak :D Benim eski CRX olsun yiitin VTS Kemalin Civic Yeni VTS el ele giriştikmi tamamdır :D 100 kiloya düşeriz
nese bizde bi 106 sökelim birde memeti hafifletelim bende DC eksoz var birini takalım:D alayına gideRR:D kemali bi gördüm zaten şort tişört iyicene hafifletmiş kendini kara jantlarıda takmış arabada boşş hahaa
takım elbise ile mı gelseydim efe yaz sıcagında ?
Daha ciddi olurdu deneme :)
araba boş dediğin sadece arka koltugum yoktu. stepnem ve binumum agırlıklar vardı yine arabamda :beuj:
jantlarım yok özellikle taktıgım bişey değil
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=31399
bizde saxoyu sökmeye başlayalım o zaman :) sadece koltuk sökmüştük girişelim ufak ufak aahahha stock makine 850 kg vts sen rahat ol efe :D
bu ne HIRS böyle ? sizde
evet bende efeyi çok hırslı görüyorum :) vtec leri geçildimi canı yanıyor adamın :D
demekki herkesin hassas oldugu bir konu bir noktası var ;)
go-carta gideriz hepsinde bi koltuk bide direksiyon var orda drag yaparız rollingde yaparız ama 60 da basamayız :D