bas bas paraları onura huahauhauha
Printable View
vavv süper bir roll gecesi daha olucak ama bu sefer ben gelemiyorum . Misafirim geliyor şehir dışında olucam yoksam bende gelmek isterdim hem geçen sefer vtı ile denememiştim vtı ilede denemek isterim ama stok olanla :)
Erdinçcim görüşemez olduk umarım en kısa zamanda tekrar görüşürük ;)
güzel deneme olmuş.Maşallah araçlara..
bide ben bulsam denesem istanbulda stock rc:(
Ankara'ya bekleriz. Bende burda stock GT, GTI ile stock OPC bulamıyorum :)
Naapıyoruz şimdi biri bana kısaca anlatsın cuma gecesi CRX geliyor yoldan :) Ben sxle aranıza katılıcam gene ama bu sefer egzozdaki deliklerimi kapatayım davlumbazlarımı sökeyeim yolda bırakmayalım gene :D
ciyer bunlar ciyer
3.kornadan önce oturuyor vts :(
Ama yinede iyi maşallah ;)
benim misafir gelemedi. ROLLİNG gecesine bende geliyorumm .
Kadirimle ben deniyim bir CRX & SI yine beyaz beyaz kapışıcazz :D
bu seferki çok daha eglenceli olur kesinlikle çünkü arada muhabbet güzel :D
Akşama kaçta evrende olucaksınız yazında herkeşler ona göre gelsin toplansın :D
Osman sen geçerken benide ara kardeş yada bana uğraa
akşam bastas performancede buluşuyoruzzz ;)ordan kepez dinlenme tesisleri
onurr arabanın hakkını ver kardeşim.. yapıştır hiç geri yok o vts de :) aynı gidiyorrduk cenk abiyle..
onur tekrardan maaşallah kardesim guzel yuruyor araban
eger vts mı satmasaydım senle yurumek ısterdım baya zevklı olurdu emınım ama kısmet :)
akşam SU 'lar kesildi.... :)
hakan kardeşin arabası nedir ?
vti oda 99
hb VTI maşallahı var arabanın.
Güzel geceydi.
süren iyi sürüyordu poki...araba deparlıydı...cai,hedır,kısa.SS komple eksoz volan baskı balata...mükemmel olmuş...
Rc güzel yürümüş maaşallah
Gece güzeldi de Metin içinde benim içimde skıcı oluyor.:(:(O beni ve herkezi geçiyor :mad: ben o hariç herkezi geçiyorum. :p Farklı araçlar gelse mesela Leon Cupra gelse Kemerdeki type-r gelse atmosferik s2000 gelse.Golf GT yada GTi lar gelse...FN2 gelse...Subarular şöyle bir geçit yapsa...Efe duy sesimizi...
Ha .Ama gelen herkeze özellikle manavgat ekibine (1 saatlik yoldan geldiler) teşekkürler...LT VTi deli gidiyor..:icon_tup:
js030 boş degil ama SU da boş degil sonuçta ;) güzelcene denerdik adamlar kaç saatlik yoldan geldiler seni geçmek için ;) neyse bidahaki sefere biz geliriz diye sözleşitk en azından yol sorunu yok :D
gece güzeldi ama beklediğimiz araçlar gelmedi gelseydi daha ii olurdu. artık biz sizi misafir edecez bi dahaki sefere. mnavgatta katılım daha çok olur 106 saxo vti 207rc falan baya kapasite var
araçta volan yok aldım ama takmadım öğle duruyo
takma zaten bosver ben arabanı cok begendım kusursuz bı gıdısı var masallah
cuma denicez dememişmiydniz kaç gun oldu gti la vts nin videosunu goremedık :D:D
inş mrk ettigim bi video :)