akşam SU 'lar kesildi.... :)
Printable View
akşam SU 'lar kesildi.... :)
hakan kardeşin arabası nedir ?
vti oda 99
hb VTI maşallahı var arabanın.
Güzel geceydi.
süren iyi sürüyordu poki...araba deparlıydı...cai,hedır,kısa.SS komple eksoz volan baskı balata...mükemmel olmuş...
Rc güzel yürümüş maaşallah
Gece güzeldi de Metin içinde benim içimde skıcı oluyor.:(:(O beni ve herkezi geçiyor :mad: ben o hariç herkezi geçiyorum. :p Farklı araçlar gelse mesela Leon Cupra gelse Kemerdeki type-r gelse atmosferik s2000 gelse.Golf GT yada GTi lar gelse...FN2 gelse...Subarular şöyle bir geçit yapsa...Efe duy sesimizi...
Ha .Ama gelen herkeze özellikle manavgat ekibine (1 saatlik yoldan geldiler) teşekkürler...LT VTi deli gidiyor..:icon_tup:
js030 boş degil ama SU da boş degil sonuçta ;) güzelcene denerdik adamlar kaç saatlik yoldan geldiler seni geçmek için ;) neyse bidahaki sefere biz geliriz diye sözleşitk en azından yol sorunu yok :D
gece güzeldi ama beklediğimiz araçlar gelmedi gelseydi daha ii olurdu. artık biz sizi misafir edecez bi dahaki sefere. mnavgatta katılım daha çok olur 106 saxo vti 207rc falan baya kapasite var
araçta volan yok aldım ama takmadım öğle duruyo
takma zaten bosver ben arabanı cok begendım kusursuz bı gıdısı var masallah
cuma denicez dememişmiydniz kaç gun oldu gti la vts nin videosunu goremedık :D:D