hepinize teşekkür ederim güzel sözleriniz için allah razı olsun....
Printable View
hepinize teşekkür ederim güzel sözleriniz için allah razı olsun....
evet mustafa bence aracın iyi gidiyor fazla kurcalama çünkü bu işin sonu yok bizim için maksat hoş vakit geçirmek .kısmetse yakında bende boost camiyasına katılıcam hazırlık yapıyorum motor için sonra ilk senle deneyecem :D
ayrıca konuyu mustafa arkadaşımızınla beraber dizi mahiyetinde gülmek amaçlı açmıştık fakat yönetim konunun ismini böyle uygun görmüşler ilgileri için teşekkür ederim:)
masallah araclara...mustafa gidisinden belli sorunlari halletmisin....
mustafa tebrık ederım kardesım guzel yurumus aracın
vıdeoyu ceken halil vıdeonun ıcındekı korhan abi ve deneyen si turbolu arkadasa ayrıca sevgılerımı sunuyorum:) salih bey size arabanızın arkasaındakı işareti zevkle yapıyorum:)
salihle birbirimize yolladığımız o kadar acı hayat linkinden sora adı başka bişi olması düşünülemezdi keza msn nicklerimiz bile ""yokluğundan gayrı bana ne etsin ölüm senle denemediğim gün öldüğüm gündür gülüm"" bile yazdık... arabayı kurcalaaktan ziyade cooler la manifoldu takıp 2.1bar yazılımı barbaros bayrak abi ile dyno üzerinde update edip limit ayar şekli hali hazırda duran 480cc enjektörlerimi takıcam yarın kısmetse lpg tankı filan sökülücek ağırlık atıcaz biraz okadar tabii bunlar için harçlık biriktirmeye devam:(
mustafaya yardım kampasını adı ACI HAYAT :D herkezi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum :icon_tup:
yaw bizi iyice fukara ettiniz :) allaha şükür durumlar iyi ama kalktıpta aileden ben manifold alıcam bana 360 dolar verir misiniz die sorarsak alıcağımız cewap ortada bunu yaşayan birsürü insan var şükürler olsun ki yaşıtlarım otobüse minibüse binerken altımda çok güzel bir araç var ve elden geldiğince geliştirmeye çalışıyorum çoğu kişi arabasını yaparken zorluk çekiyor ayağına ayakkabı üzerine kıyafet almayıpta arabasının eksiğini tamamlayan çok insan var ve malesef ki çalışan para kazanan abilerimizin bile zorluk çekerek yapabildiği bu hobiyi öğrencilikten dolayı mecbur harçlıklarla ordan burdan kısarak yapabiliyoruz arkamızda bizi destekleyen abilerimiz kardeşlerimiz olduktan sora sizin bu güzel yorumlarınız olduktan sora kim olsa 1350kg lık bu arabayı kısıtlı imkanlada olsa :) yürütür tekrar tekrar teşekkürler..
mustafam benim yaa :D acıların çocuuuu :D
mustafa kavacık dönüş videosu birde şimdi maganda spec i :D yükleyecem
http://videos.streetfire.net/video/a...-12_695858.htm
bu da korhanın maganda spec çekimleri biraz daha gülelim :D
http://videos.streetfire.net/video/a...pec_695861.htm
güzel deneme olmuş si iyi gidiyor...
vıdeolar neden kesık kesık oynuyor cok net olması gerekırdı.
ben açamadım herhalde bir problem var, yüklediğimde çok netti
abı hiddududu hüdiidid ye bıttım:D nasıl guzel yapıon abı ya
maganda sınek ılaclama makınesı felan ayıptır ya :D
bu arada korhan abı jantların on numara olmus masallah sakın deısme bıde bas soyle guzelce 14 lerı koyamıcak hale getır arabayı ıyıce bas :D
sorma yaw,"rolling night ın galibi" yada "rolling king" kelimeleride olmasa :cool: onlar yenilir yutulur gibi değil ama olsun işte o kadar..yabancımız değiller
Salih 14 lerleyim bu hafta istersen çıkma hiç :hahaha:
:allaalla: