ya anlatmıckmı kimse siz kendiniz izlemek için koyduysanız o ayrı tabide baskalarınında ne olup bittini orenmek istiosanız biraz acıklaın kim kimle kalkıo noluo ne bitio ?
Printable View
ya anlatmıckmı kimse siz kendiniz izlemek için koyduysanız o ayrı tabide baskalarınında ne olup bittini orenmek istiosanız biraz acıklaın kim kimle kalkıo noluo ne bitio ?
tekinin fitenkten bahsedio Oz
specler:
mertcan fitenk
vafc
kısa şanzuman
headers
17' enkei RP03
orjinal susturucu
Dier fitenk te ne var bilmiorum bilen varsa yazsın bi zahmet
onboard car mertcan fitenk
senin vitek mi diye sormustum...degilmis....;)
tholl-ga da yazmis zaten onboard kameranin kimde oldugunu...;)
şahane gidio kim gitmez diosa taş olcak :D
len mertcan komussun gelemedık gercı senlede gel ankarayada su burdakı basılarınıda bı cagıralım deneyelım
DJJJJ KOPAR BİZİ DJJJJ KOPAR BİZİİİİ. VAFC renkli renkli ne güzel çalışıyor Mertcan kardeşim.
Diğer vitekte de yanılmıyorsam filtre egzoz headers ve kısa var
toginin araba standart die biliorum ben
1 vafc bu kadar farkmı attırıyo? Güzelmiş :)
kagit filtren ici dolu katalitigin duruyosa bi işe yaramaz
masllahta ıkıncı ve 3cu vıdeloarı ıslıyemedm bı el atın lınklere
linkler çalışıo murat
buda başka bir b16 :)
http://video.google.com/videoplay?do...63082475246598
diğer vtec benim... ahaha Kim dedi mertcan beni zor geçiomuş diye ben öle bişe demedim. sadece farkın daha büyük olması lazım dedim :D
benim araba standart , bi headersım bile yok... Olm mertcan sen hep 3 .kornadan önce basıyorsun haberin olsun bidaha oynamicam lan senle
ney farkı orjinal susturucu ve 17 lerlemi :D olsaydı arabandan şüphe et derdim saten
yok olurmu oyle bır sey :) benım araba daha erken tepkı verıooo 3. kornada hehehehe :)
Sonuçta Arkadasız bu ortamda senı zor gectı benı zor gectı ben onu gectım gıbı seyler olmaz kesınlıkle ben oyle dusunmem en azından benım kısılıgıma sıgmaz egerkı oyle dusunurlerse benım hakkımda ben onların hakında 2 kat fazla dusunurum...onun ıcın her sey tadında kalmalı bence.Ama soyle bır sey var ıst dekı 106 lar yurumuyooo hhehe :)
duymasın sitedeki 106 lar:)