KIRMIZI S2 - Gri TYPE R
+ bonus göki (egzos sesini yakalamaya çalıştım makina ancak yarısına yetişti , araç hızlı yetişilmiyor)
Benden bu kadar![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Bende de videolar var 1-2 tane eklicem düzenledikten sonra. goki nin 1-2 videosu var hulk ile yarışırken![]()
honda'larda ne sorunluymuş be: D
![]()
güzel bir gün geçirdik forumdan görüştüğümüz arkadaşlarla yüz yüze görüşme şansıda oldu genel olarak organizasyon gayet güzel emeği geçen herkeze tşk ler yol bayağı yorucu geçti özellikle izmire dönüş![]()
bırde bır daha kı organızasyonda organızatorler "DUMANA ALDIRMA" stıkerı dagıtsın...neydı o dumanlar oyle![]()
vay be tam 1 honda cenneti olmuş orası![]()
bız ızmırden gelırken sıkıntıdan Patladık![]()
Buda kanıtı harbıden patladık![]()
http://www.vimeo.com/5681755
çok güzel gündü çok yorulduk eglendik egvtec,hulk,zd ve sayamadıgım güzel araçlar hepsine kazasız belasız maşallah yorulduk baya hava çok sıcaktı ama aldırmadık izmir e dönüş baya yorucu oldu uyumusum ama nasıl uyudum bende bılmıyorumm![]()
bütün araçlara maşallah ...
![]()
Ahuah patlama fena
Herşey çok güzel geçti.Baya yorulmuştuk hiç uyumadan 2 gün geçti.Pazar günüde kavurucu bir sıcak vardı amele gibi yandık![]()
Tüm bu olanlara rağmen çok iyi insanlarla tanıştım.Beni aralarına alıp kardeşleri gibi gören tüm honda35 rpm deki arkadaşlarıma, abilerime çok teşekür ediyorum.
Yolda, molada, dur kalklarda, yarışlarda baya heyecan oldu anlatacak çok şey var ama anlat anlat bitmez. Videodaki görüntüler bunlardan sadece bi tanesi![]()
herkeze teşekürler
eğlendik güzel bi gündü eksiklerimizi gördük sarma problemini aşamadık slicleri ısıtamıyınca 17 lere döndük ne yaptık ettik genede sorunlar peşimizi bırakmadı pompa intihar etti geç çalışma ve kesme problemimiz vardı bügün tamamen intihar etti değiştirince anladıkki pompadanmış sağlık olsun. herkeze teşekkür ederim güzel bi gündü
鉄の男 (ironman)
[SIGPIC][/SIGPIC]
私は車を買いたいとミラーで迷子に
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)