siyah typer ın sesi JAd ın SC sesine çok benziyordu
Printable View
siyah typer ın sesi JAd ın SC sesine çok benziyordu
biliodum bole dicegini:)
huseyinin arabada slick yoktu kafadan hep onden gittin ztn devaminda araba ii kopuodu ama yol yok tabe/] cikista biz arabada kalabalik olmasak bi roll denemek istiodum aslinda:)
bide biz sana dioduk tribunden 4 ceker gibi kalkio oha filan' erol geldi dedik noluoz bu sefer o 4 cekere gecti:) ihh slick farkida onemli galiba:rolleyes:
erol abide ne marka slick vardı bu kadarmı güzel tutar lastik yaa.
valla bende bilmiom simdi aklimda deil, yoldaki taslar filan yapisio diolardi en son:)
Emeği gecenlere tsk ederim güzel bir gündü , miniks ,sword , göki abiler her zamanki gibi çok ii di. Tbk ederim.:)
Tum araclara masallah :)
imhoteprocekt
minikis
ZaDe
zivord
mOr
....
...
tanidiim tanimadiim herkese kazasiz belasiz surusler orda olmayi cok istedim ama olmadi,guzel gun gecirmissiniz allah daim etsin.ellerinize kollariniza emeklerinize saglik :)
maasallah tüm araçlara
Güzel bir gündü, çok fena yandık amele spec ama Hulk'un sesi ferahlattı sağolsun :)
Zade'ye maşallah süperdi,sesiye gidişiyle çok keyifliydi.
Beyaz ve kırmızı eg swapların kalkışlarıda mükemmeldi,tebrikler katılan herkese keyifli bir gündü..
özgür mükemmelsin kanka d 1.5 sohc renk katmışsın olaya :) sarı ve beyaz eglere söylenecek söz yok harikalar araçlar goki ve hulk şovuna da
hepinizin emeklerine sağlık
gdcek araba yoktu arkdaşıma söledim bnm ufaklığıda getrcektm ama yok gtmicezzz dedi bnde gdemedm :(
çok güzel bir gündü ii basıp gitmişiz.hulk resitali muhteşemdi.gökiyede maşallah bu kadar mı güzel yürür bir 106.eg vtec maşallah kendini gösterdi.