Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok güzel bi gündü ama çok sıcaktı bence böyle güzel org. olduğu bi pistte hiç gölgelıklerin olmayışı düşündürücü.. hulk mükemmeldi gerçekten kesiciye girdiği an süperdi maşallah.. 106 da çok güzel yürüyo maşallah.. K20 eg nın pit alında lastik ısıtması ayrıca bı güzeldi kulaklarımızın pası silindi maşallaheg vtec erol abim zaten bizim grurrumuz tekrardan tebrikler.. en son B20 eg ile 106 nın kalkışında B20 tebrik ederim çok iyi sonuç çıkardı..
goki,
maşallah aracın çok güzel yürüdü dün, eksiklerimizi giderdikten sonra çok daha güzel olacağına eminim. tekrardan maşallah. ZD'yi seviyoruz![]()
Failure is not an option.
bende seni seviyorum senin yardımların desteğin olmasa ben moral bozuklugu ile hiç birşey yapamazdım.Eksikler ah eksikler bide benim vurdum duymazlıgım hep aynı hataları yapıyorum 15 tl lik vites çuguğu yinehep mi aynı hata yapılır kardeşim
Şimdi 4 gözle Gökmen abiyi beklicem
B.Aktepe,Kop42,ekeray,miniks teknik bilgi ve parça desteklerinden dolayı ve sıkıştıgım anda maddi desteklerini esirgemeyen mmustu ve iboo ya sonsuz teşekkürler adını sayamadıgım yardımlarını hiç esirgemeyen dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
beni çıkar olm iylik yaptık sonra geri aldım aynayla![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Lafı bile olmaz goki, herzaman tabikide. takılmayı bekleyen manifoldumuz var daha. çok güzel olacak inşallah.
Failure is not an option.
başkan ne demek gözünü sevim çorbada tuz hesabı böyle günlerde birbirimize yardımcı olamayacaksak ne anlamı kalır.
butun arkdaşları kutluıyorum hulk zade ve egl erı
www.honda-tech.com
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
guzel organızyasyon olmus![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)