evet o araç :) hala da müsterileri :)
Printable View
evet o araç :) hala da müsterileri :)
GÜlmekten yıkıldım yemin ederim :D Helal olsun miniksler...
aaahha harika bir video hulk a maşallah ;)
zamanında öyle birşey için çok uğraştık başka bir sitede ama izin v.s. vermediler olması imkansız dediler arada büyüklerde vardı kalkıp eskişehire kadar gittik ama yalan yani.
ülkemizde bu tarz şeylere sıcak bakmıyorlar
örn: güneşi gördüm filmindeki helikopter sahneleri bulgaristanda çekilmiş askeriye olumsuz yanıt verdiğinden
konuyla alakasız oldu mesajım ama kusura bakmayın
997 ile r35 in videosunu gördük alevli oluo :)
ooo süper maşallah cumartesi anternmanda görüşmek üzere çok merak ediyorum canlı canlı izlemeyi :)
şimdi kardeşim dolarlı ları gectik şu eurolu arabalar gelsinn bizim hondalarımız kacparaki kol saati degerindee sattik saatleri kaldırdık hulk un adaletini bekliyoruz şu eurolu arabalar otoparklarından cıksın yola gelsinn bizim arabalarımız hep gazlıyoo ama bu eurolular her gazlamaya cıktıgında cekiciyle dönüyo korkmaya gerenk yok kamer arkadaşımız oda tarafımızca karşılanacakk ya burada biad etsinler hulk sensin tamam desinler yada otobana gelsinlerr yada bir yıllık kasko yaptırmasınlar anca hulk a hediye alırlar alsın hediyelerini gelsinler düğüne kadar hulk un karşısına gecti gectiler düğünden sonra alır hediyelerini gelirlerr kardeşimm hahahaha:):)
hade hayırlı olsun...
maşallah iyi gitmiş:)
ahahaa sonu çok iyi kol saatimi sattım civic aldım :D:D
mşllh. hulka
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Makina fena gidiyor :) Kaç basio bu :D
maşallah,süper yürüyor :)