Haram beygir derken ?
Printable View
Maşallah araç çok iyi yürüyor nazar değmesin. Maksuta charger taktırtacaksınız sonunda :)
bu şarkı Maksut ve tüm harambeygir sevenler için gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=hj3G7FJLIbg
ozaman beni tebrik etmek zorundasın arkadaşım zoruna gitmesin ama senden tebriki bekliyorum bende hulk un sahibiyim bütün üzerindeki parcaları araştırarak alan TR de ilk defa stock motor K20 bu güçleri cıkartan tek insanım
hem bilgimden hemde cesaretimden kaynaklanıyor
Stock motor yani dışardan cıvata sıkılmak harici aracın motoruna bişi yapılmadı yani aracı yapan yok sadece ayarını yapan var onu da Oz la beraber yola çıkıp birlikte yaptık
hilmi (miniks)
maşallah Hulk'a :icon_tup:
kral nasıl olunuyorsa cıplak kral da olunur bu sözüne seni vezirliğime tayin ediyorum büyüksün vezirim.. hulkunu bozan olursa vezirim üzülme kralın bakar icabına!
Miniks maşallah abi. Hilmi nasil düzeldimi ? geçmiş lsun bu arada tekrar.
minikslere helal olsun ama gtr'de asla küçümsenmemeli efsane bi modelin yeni temsilcisi ilerde neler yapacağı belli olmaz.
maksutta herşey standart haram beygirlere hayıR...kralsın maxut :D
Atmosferikte yürüdü aslanlar gibi, kırmadan göçmeden sıra turboya geldi onda da yürüyor.. Maşallah bin kere..
Memlekette bu işlerle ugraşan adam sayısı o kadar fazla degil, boş laf konuşulacagına tebrik etmek desteklemek lazım...
hulk un bence krala ihtiyacı yok onun kralı motorun icinde saklı en fazla acar,icini doldurur ondan sonra kralınıda tanımaz :)
en fazla bi kol saati daha satar miniksler...ondan sonrasınıda evdeki butun saatleri satıp hulku gecmeye calısanlar dusunur:)