ibo ne zaman gidiyosun cuma gecesi görüşelim kankacım konvoy şekli ile istanbuldan yola çıkıcaz ankarada durucaz konvoyun tamamı için.
Printable View
ibo ne zaman gidiyosun cuma gecesi görüşelim kankacım konvoy şekli ile istanbuldan yola çıkıcaz ankarada durucaz konvoyun tamamı için.
ok...organizasyonları genelde şef kadir abi yaptıgı için banada uyarsa gelırım ...6 aya Allahın izniyle deneriz :)
evet kanka konya drag nerde ben orda bundan sonra :D kırdım kafayı ahahahaha
güzel deneme olmuş :) Roozzz bu sefer miniyle döktürmüşsün :D
rs iyi gidiyo maaşallah
Maşallah Rs iyi gidiyor :) Kemal'in geçiceğini düşünüyordum gerçi ama ii yürüdün kanka :)
ben sana yolda giderken kemalin o arabayı geçemiceni söylemiştim kemal kendine guvenıo ama bugun birascık daha bişiler kapmıştır :)
umarım kapmıştır cano.. :)
2 aracda maşallah
akşam bende gelcektim ama elde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim
güzel denemeler olmuş
ibo 106 ile olan video yokmu ?
abow ibocan ayıp ayıp
cooper maşallah
cooper altta basınca chargerın tork etkisiylede iyi devirleniyor. Üstlerde ise hemen hemen denkler iki aracada maşallah
cooper sahibi olaraktan bir kaç konuya deyinmek istiyorum. videolardanda gorunduğu gibi pek sağlıklı kalkışlar olmadı. birincisi tum videolarda izlediğiniz gibi ben her kalkışta yarım boy arkadan başladım. ikinci olarak arkadaşımız kornalarda erken davrandı ve hep ikinci kornada bastı. üçüncü olarak kilo bakımından avantajlıydı cooper 1300 kilo idi clio 1060 kilo.(cooper ses sistemi var) ve bunun üzerine dogukan arkadaşımızında belırttıgı gıbı içindeki inasanların kilosuda çok önemli ben 83 kilo yum doğukan ardakaşımız 73 kilo ordanada çok buyuk avantajları vardı. ve bunu üzerine yine öemli bir faktor ben ilk 5 kalkışta dsc tuşunu kapatmayı unuttum. bu yuzden geçme gıbı bır şansı oldu ibo arkadaşımızın. yani doğukan arkadaşımızın şöförluğu ile ilgili bir + avanja olmadı cooper s geçtiği sahnelerde. kalktığımız viteslerde cooper s için uygun vitesler degildi. cooper birinci ve ikinci vitesi yok çunku sardırıyor. 3 vites devrini ve sardırmayı bıraktıgı vites ondada arkadaşımız iki defa yurudu.ve fark açılınca bıraktı. bunlar kalkıştan sonra soylenmesi benim için çok yanlış fakat burada bu videoları seyreden arkadaşlarımız kalkışların ne gibi şartlarda oldugunu bilsinler. buradan ibo arkadaşımıza teşekkur ediyorum. her şey güzeldi.