hoşgeldin ibo gelir gelmez başlamışsın maşallah sen yokken arpasını eksiltmemişler hayvanın hala sağlam gidiyor
Printable View
hoşgeldin ibo gelir gelmez başlamışsın maşallah sen yokken arpasını eksiltmemişler hayvanın hala sağlam gidiyor
coop kac hplerde?
bir renault hayranı olarak ben buarada cooper ı tebrik ediyorum arkadasda soylemis neredeyse her kalkısta yarım boy geriden gazlamıs
birde son videolarda cooper yarım boy geriden gazlamasına ragmen one cıkıyordu alla alla dedim bu nasıl oldu durduk yere:D konuyu okuyunca sofor degistigini anladım:)
cooper guzel yuruyor sahibini ve aracı tebrik ederim...
Güzel denemeler olmuş... 106 ile olan videodaki roz muydu??
chiefkadir bey abicim benim roz dan tekrardan devir aldığım zaman arabayı dsc gibi bir faktoru kapatıp tekrardan kalkış yaptık arkadaşla. benim kullandığım surec içersınde cooper dsc si açıktı . bu yuzden uyugun bir kalkış yapamadık. en son demenemede arabalarda kimse yoktu ve hatırlar isen ben duramadım clio yu geçtikten sonra. o zman işte dsc kapalı idi. şöförlük mevzusunda ufak tefek problemlerim var fakat bu sonucu en son kalkışta görduğumuz uzere etkilemedi... Ama her şey güzeldi devamını diliyorum.
Maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş,bidaha buluşma olursa benide ara kemalcan koşturalım Mini'yi :)