coupeye göre dedim ben. cabrio, ile coupe arası 200 kg kadar ağırlık farkı var.
Hakan sende arabanı içindeki sıvı yağlarınla bile hesaplıyan bi adamsın bilader :D Carfolio değeriyse o değilse fabrika verilerini koy :D Yok öle başka bilgi
Printable View
coupeye göre dedim ben. cabrio, ile coupe arası 200 kg kadar ağırlık farkı var.
Hakan sende arabanı içindeki sıvı yağlarınla bile hesaplıyan bi adamsın bilader :D Carfolio değeriyse o değilse fabrika verilerini koy :D Yok öle başka bilgi
ya boşver fabrika verilerini alalım 1630kg falan eeee sorun nerde cabrio benden ağır mı? o zaman nolcak tarkan'ım smg'li bi cabrio e46 m3 ile aynı şartlarda olucaz hatta turbo için 1,5 ile çarparsak ben 3 litrre olucam yani herşey eşite yakın ;) :D
Bulalım denetelim senle. Ama sen arabandaki fazlalıkları saymassın hep, bi saydığın ağırlıktaki fazlalıkları :D
yo kardeş herşeyi yazarım 65'lik komple hks egsoz, hks filtre, hks bow, hks camp2, hks evc eeeeee ben bişey gizlemem bilirsin beni herşeyi açık yaparım gizlice parça söküp takmam :D rahat ol ayar yapılsın en iyi manuel e46 m3 coupe ile deneriz :D
bak dikkat et herkes hi-power takıyo ben legamax ben önce konfora bakarım ;)
Coupeye evet dediysen bende hemen kabul edeyim bari :D
Fırsatları asla kaçırmam bilirsin, hatta mümkünse e36 da yapalım şunu ;)
noldu hemen cabrio'dan caydın insaf ya daha yazılım bile atılmadı :D biliyosun turbo'da yazılımla arabanın kaderi değişiyo ;)
maşallah ne güsel yürümüşler ama cupra çok başarılı zd 9000 cupra tek geçerim benm favorim :)
maşallah hakan abi...
Maşallah Hakan abi. Cidden çok iyi olmuş. Artık bize napardın düşünemiyorum =))
maşallah fena gidio.. kazasız belasız.
arkadaşlar ben bu gece hakan abinin arabasını canlı gördüm hakıkaten cok güzel gidiyo yalan deil benım tayyarımı cok cok ciddi gecti:) ya turbo yapıcam yada bi subaru yapıcam ama bizim eczacının m3ü inanın cok güzel gidiyo benım görüşüme göre ne o gecti nede m3 gecti orta bi yürüme oldu...
sulhi berabere gıttıler muratla ama ıkısıde ıkı kısı ıken cupra az kafa cıkarmıs eşitler yani masallahı var cupranın
bugracım kanka ufak ufak uyanıyor bugunden ufaktan yaptık su araclar tam bıtsın yıne baslıyoruz kanka bişeyler yap tabi gel makara yapalım yeter kanka
griyi bilmem sadece iyi yürüyo dendi, hakan ile o akşam beraberdik bendede sarı e36 vardı sadece sonsusturuculu ,chip yapıcakdık yetişmedi arka koltuk ve sag koltugu soktuk chip niyetine ,hkn ile denediğimizdeki hkn beyin falan takmışdı 60 kmh de bariz farkla geçtim( ki kendisinede dedim aracın sorunlu diye) ki otobana geldiğimizdeyse 251.1 hp lik dyno kagıdı cebimdeydi reşit ve hasanla deniyelim dediğimizde SKN ile sahibini tanımıyordum ama ordaydı, beyfendiler direk JAD dediler HKN ile jad mı denemiştiki 251.1 hplik stock m3 le JAd denenensin dendi ?
sonra kalkıp e46 m3 geçtik deniyo doğrudur geçilmiş ispatıda var video olarak buna lafım olmadı olmazda
iki e46 da kurtkoy cıkısındaydı o akşam(evim orda) reşit ve hasan deneserdi JUL ve UVG ilede deniycekdim
benim kimse ila iddam olmadı olmazda biz zevkine bineriz herkes gibi, yapılan onca araclarda günlerce emek ve biton maddiyat var bazı şeyleri kıyaslarken her iki tarafıda düşünmek lazım hayat 60-250 arası diildir onun için kıyaslama yaparken o marka bu markayı gecti o marka böyledir bu marka böyledir diyerek kıyaslama yapmasak daha iyi olmazmı ?
hani kıyaslama yapılıyoya ben onu geçtim sen onu geçtin ,ozaman ben seni geçerim diye :)
bir video ekliyim e46 m3 le e46 m3 arasındaki fark
kazasız belasız bol rollingli geceler sizlere :heyoo::heyoo::heyoo: