senin m3 jul herhalde. gri m3 full stock ama biz çok o ayarda m3le denedik ama hiçbiri o kadar iyi degildi. hatta bir akşam ut palkalı olanla denedik ondan bile çok daha iyiydi.
zaten m3 lerle deneyenler bu yüzden yanılıyo her m3 gercekten yürümüyo ut çok kötü degil daha kötüleride var bence zaten onlarla deneyenler her m3 ü aynı sanıp ona göre kıyaslama yaptıkları yanılıyolar. Bence UT stock olmadıgı için daha ii yürümesi beklniyo.
ben o gece sadece stock gri M3 le denemeye gelmiştik..Benim dışımda gelişen durumlardan haberim yok vala.
Dr.ECU
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
walla ben skn plakalı bi hondanın arkasındaydım neyse sağlık olsunzaten dedimya sizi tanımıyorum diye tanısam direk yanınıza gelir deniyelim derdim
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
beni oraya en iyi giden m3 le deneyeceksin diye çağırdılar . bende o yüzden geldim . 80 er kilo dan 2 kişiydik. yani 1220+80+80. debriyaj stock halde. bende bari araçları görelim dedik m3 ler tek kişi denesin biz 2 kişi. yinede kimse kabul etmedi.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
nasıl hesaplayalım . söyle öğrenelim nerden bileyim ben sökük m3 kaç kilo![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
şöyle izah ediyim ozaman ha chip yapmışsın ha sokmuşşün aslında chip daha avantajlıama yetişmediği için söktük neyse sağlık olsun ilerliyen günlerde deneriz kısmet olursa
WHP 251.1 3.2 321 hp lik![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)