Hp demiştiniz bende şaşırdım zaten.. Whp ise ciddi bi değer
Printable View
bende sunu anlamam hıc nezaman m3 ler gecılse o gecılenler yurumeyen m3 oluyo
efet anladım kardeşim işte bende denemek için gelmişdim nasip kısmet diilmiş dedimya bidahaki sefere diye ;) sonuç olrak m3 geçmişsiniz yada aynı gitmişsiniz buna kimse zaten bişe diyemez ;) bende o akşam denemek için gelmişdim demek nasip diilmiş başka bi video eklemek isterdim ama şuan videolar bu pc de diil e36 m3 ise e46 m3 ü geçiyo ;) işte bende bunları kıyaslamak için gelmiştim
ayhan geri vites adamı değildir her zaman her yerde dener yaw sorun yok :D
Masallah kanka cok ii sin ya
az kaldı az. ;) istanbulda yürüyen m3 ü bol bol görücez hep birlikte
tolga abi yürüyen typer var yürümeyen typer var dimi abicim aynı şekilde m var m var. mpower makine kıl bi motor biri birini tutmuyo honda gibi değil aama yürüyenide yürüyo yani yapcak bişey yok. ahmetin m3 ü mehmetin m3ü diye ayırıyoruz bunları bütün m3 lere mal edilmesin inş benım arabam yürür lafımızın altında kalmayız.
http://www.diffsonline.com/product/customdiff1.shtml
Bu bir işe yaramıo boşa satılıo dimi :icon_tup:
Neyse yapta M3 görsün gözümüz.
valla Ankara da olsa basar arkadasımızın MZ4 uyle denerdık atmosferık type r ları :)
bana gore cok sert giden bi M massallah,onuda gecerlerse tebrık etmek gerekır type r cıları.ama gordugum kadarıyla cok cok zor...
Geçen vardıya seni erdem :D İşte esas o yürümüyordu, yürüyenler arka bahçede bir ara çıkarcaz :D
iyice çamur yapalım bari :D
yani şimdi typer > m3 mü ?