ya bakarız işte değişiklik olsun slow motion rollin
bmw harbiden iyi deilmiş...ne yazık ki e36 bmwlerin yuzde 80 i artık kotu vaziyette...hepsınden yıllar hıncını almış durumdaankarada olsydın seni bitane 3.20 cabrioyla denetirdim
![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
arkadaslar hırsa gerek yok yawben gectım gecıldımde deılım otomatık araba ayagımı yerden kessın yeter yanı
Raat olun
ben bmw ile hiç denemedim ya ies varken? doğan söylesin ne olduğunu
zaten ies de olsa bi yere kadar tutunur 320 ye,top speed yapacam diye denersen 180 den sonra zor görürsün bmw yi
calibrayla deneriz sorun değil,ama ben bmw ile de denemek istiyomcalibrada sen geçecen nasılsa
![]()
urlaya giderken denemiştik tarkan abiyle 180 civarına kadar tutunuyordum sonrası bmw aça aça yürüyordu hafiften ki bıraktım geçilince zatenbende o zaman sadece kn filtre vardı...ama bu videodaki 3.20 gerçekten yürümeyen bi 3.20 yani videodan öyle anlaşılıyor...ben ies 'i sattım yoksa denerdik tarkan abiyle koyardık videoları...bu arada sendeki ies in iyi yürüdüğü ne ***** derseniz can biliyo
![]()
Sfi...
Can senin CRX benim 320i yi bi deler döner dolaşır bidaha delerŞaka yapıon heralde. Yarı ağırlığımdasın be insaf
Kaan HGT ile bana boy boy fark atıo, sen 1-2 boy yiyosundur anca...
can bi akşam cıkalım hep beraber kardeşim tam anlamıyla deneyemedik şu arabaları
Yes CRX ile denersek sıralama aynen böle olur. Son süratte ben bayrak gibi geçerim yanınızdan o başka
Birde nasıl denemedik biz senin 1.6 ies ile can?? Hatırlasana uğurun vti, enginin gsi yürüdüğü gece. Biz takip ederken sen nerden geliodunHatta bana demiormuydun 1 kaç boy ardınızdan bende takip ediorum die. Tabi o bikaç boyda benle diğerlerinin ardından geliodum
![]()
yaw Vtı deıl benım aracım kıcı boklu otomatık baba sız deneyın yawbu vıdeodakı 3.20nın saglıksız oldugunu herkez anlamıstır zaten
bı art nıetım yok
ben hgt ıle crxle deneme gafletıne dusmem zaten
![]()
Yok be kardeşim; sağlıksızda olsa bence büyük başarı. Genede tebrik ederim. Biraz konuyu katlettik ama kusura bakma artık![]()
tago hatırladım o geceyi![]()
ama o deneme sayılmaz yaw ben arkanızdan bastımyani gaza bastığımızda yan yana değildik ki sen önümdeydin zaten
arkadan gelip geçecek halim yok ya ahahaha 1-2 boydu senle aramızdaki , kaça kadar basmıştık hatırlamıyom 180 mi 200 mü?
deneyeceiniz akşam bnide caarın geleım 1.4 lealicim maşallah o aksam lastık bıle yaktı cierli bı otomatik o
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)