Zaten 106 Saxoya göre bence yavaş kalan bir araç. Maşallah Erkana ve Saxoya :)
Printable View
Zaten 106 Saxoya göre bence yavaş kalan bir araç. Maşallah Erkana ve Saxoya :)
Erkan görevini gene başarıyla tamamlamış. Saxo gerçekten hem görüntü hemde yürüyüş olarak, Erkan'ın pilotluğu ile çok başarılı.. :)
Allah kaza bela vermesin ;)
bırı kuyuya bı tas attı cıkar cıkarabılırsen:D:D yıllardır tartısılır ztn bu olay..
saxonun dingil mesafesi fazla 106 ya göre diye biliyorm
Zamanında ben de çok bakmıştım bu 2 arabaya 2000 senesinde. Birçok arkadaşımda vardı. Hangi stock 106 yı stock Saxo ile kaldırsak mutlaka Saxolar geçiyordu. Bunun nedenini o zamanlar Minibüs caddesindeki EAFY nin çaprazındaki adını şimdi hatırlayamadığım tuning shopa sormuştuk. Sebebini stock fabrika çıkışlarında saxo nun beyinden dolayı biraz daha hızlı olduğunu söylemişti.
Tabii o zaman roll denen bir kavram yoktu. Tüm denemelerimiz drag şeklinde oluyordu.
Soner şöförleri değiştirecek kadar akıllıydık be hocam :)
Doğrudur ama ilginç bir şekilde Saxo hep geçiyordu. Zaten 106 nın tipine karşı Saxonun tercih edilmesinin nedenlerinden biri de buydu o zamanlar. Bahsettiğim seneler 1998 - 2001 bu arada.
saxo-106 aynı fark yapmaz ama saxo yu isminden dolayı sevmedim hiç geçildinmi envayi çeşit dalga konusu olur :D
maşallah Erkan.