Maşallah Kazasız Belasız Güzel Olmuş
Printable View
Maşallah Kazasız Belasız Güzel Olmuş
hayırlı olsun maşallah çok güzel :) güle güle kullanın.
off of mükemmel maşallah
garajda yatan vtek kalmasin ;)
masallah cok guzel hizlanmasi super e92m3 den 1-1.5sn hizli gibi:)
Kanka araban çok güzel oldu gidişide seside süper
Allah yolunu açık etsin
masallah abı kazasız belasız ınsallah
Allah esirgesin.. Agız tadıyla gazlamak nasip etsin
erdem uzun ömürlü olsun inşallah kanka dün gece bizim sokagıda şenlendirdiniz maşallah
Çok güzel gidiyor nazar değmesin.
DBN ? varmı :)
maşallah... :D
bu hafta gelır yuro gelınce:D 8 olsun benım olsun:D
yokus asagı demek ıstıosan once yolu cektık genelde ama kadrn vıdeolarnda kaan yan sekılde oturdu kadranı tam karsıdan cekebılmek ıcın yanı sag elıyle kadranı cektı arkası yola donuk sekıde;) kı yokus asagı dersen ıltıfat edersın:D
kı burada %4 egım bulmakta zor:D:D
ii dilekleri icin herkese tesekku ederım ALLAH herkese gonlune gore versın.
denedıgım araclar var ama cok sewdıgım ınsanlarla aracımı gormek ıcın denedım paylasmayı dusunmuyorum. ıns baska denemelerım olur baska araclar ıle o zmn nasıpse paylasırız:D
Ayri sartlardaki olcumler ancak fikir verir bunlara aldanip sonuc bekleyenler cok sasirabilir benden soylemesi arkadaslar
Ayni atmosferik arabanin bile kisin olctugum haliyle yazin adanadaki bu sicaklarda sonucu arasinda en iyi 0.5 en kotude 1sn fark oldu
Onun disinda 2 farkli atmosferik arabanin biri kisin olculmustu digeri yazin
kisin olculen 0.3 sn daha iyiydi 100-200de ve herkes iyi derece sahibi gecer diye dusunuyordu bense yazin olctugum aracin gececegini soyledim
iki araci denedik
yazin olculen aracin soforunun kotu performansina ragmen rahat gecti hatta soyle soyleyim bu bahsettigim yarista,olcum sirasinda kullanan kisi kullansaydi cok cok daha rahat gececekti
ozetle DBN de egim var ok bunu kullanabiliriz
ama DBN de karsidan esen ruzgar yok hava sicakligi yok yolun ne kadar viraj oldugu yok yani egim disindaki dis etmenleri maalesef simdilik goremiyoruz
insallah ilerde iyice abartip karsidan gelen ruzgari flnda kaydedecegimiz dbox fiyatlarinda bir urun cikartirlar:)
erdem maşallah kardeşim, kazasız belasız kullan :)
dbn ıle arac yarıstırılmaz bence ınsansın vıtes atısında bıle bır gunu bır gununu tutmayabılır yarıs esnasında bır cok etken var bana gore. ben sımd aracımı serbest dusus gıbı salsam rampa asagı sadece kendımı kandırırım;) benım aracım cok ıddalı bı arac deıl gunluk ve zewkle kullanıorum. ama kasıntı basladı bı kı parca arasında kaldık setup degıstırebılırız o zmn dbn koymam bı anlam ıfade edebılır;) suan offf dedırtıcek bı degerım yok;) 8 olsun benım olsun. neden bole soyluorum greddy kıt ıle ole bır deger yok. stock f430un 9.6 yaptıgını dusunursek gercekten cok ama cok ıı bır deger greddy kıt ıcın. 9 daha gercekcı fakat ıstedıgım deger 8:D
olur umarim zor degil
taa 2 sene once type-r 6.2 gitmisti
yuregirinde yardimiyla butce olursa 5 bile gidersin icini sokmeden klimali haliyle
yuregir yaladi yuttu type-ri
araci olcerken yapabildigin son noktaya kadar bas ve olc boylece elinde datasi olsun kistas yapabilesin cunku hicbir yaris 200de bitmiyor;)