bende gidim bari ,güzel gece olcak ,biraz renk katarım.
Printable View
bende gidim bari ,güzel gece olcak ,biraz renk katarım.
ne geceydi bee çok güsel geçti mahellede pinekledim anlaşılan yalan oldu başar arkadaşımız aramadı :):):)
Guzel geceydi gelenlere tesekkurler keske gitmeden bi dursaydiniz ;)
Nekadar fark oluyormuş z4m ile m3 cabrio arasında?
Denemediler sanırım.
mz4 ile sonuc neoldu basarin arabasi benim görüşüm standart bi e46 m3 e 10 boydan fazla acar...
Ne oldu sonuc
mz4 ile cabrio denedimi ?
Basar ın arabanın pesine standart M3 falan gidemez..inanmadıgımız M3 videolarına döner basar alır basını gider.
epey bi fark olur bencede
oo gece donus yolunda denıceklerdı ama basar denıyemdk dedı dıger arabaalrda basıp gıttıler zaten tam bı deneme goremedm ben
başar ın arabası stok 997turbo kadar gidiyor gidiyordu kış aylarında, kıstası böyle yapabilirsiniz :)
eger basar dedınız arekadas bu aksamkı arkadassa masallah aracı guzel gıdıor muratın m3 le denemıssınız dıe duydum bız opete gırdık goremedık ama 5-6 boy atıomussun dedıler dogrumu bılmem ama aracın masallah bıde korna falan calmayı ogrenırsen daha ıyı denemeler yapabılırsın
Korna yok aracimda boy tartismalarina girmiyorum eglendik geldik
aynen guzel geceydi eglencelıydı
saolasın vıdeo cok cektık ama bız sadece hatıra olarak saklıoruz bıde bazı kendını bılmezler oluo onlar ıcın saklıoruz
basarın type r larla cekilmis videoları varsa koyunda izliyelim merak ediyodum nolur diye:soru::soru: