aklımzdan geçeni yapmış kim yapmış ise ilk girdiğimizde s2000 ile buradan bi geçip estirmek lazım demiştk kubilayla birbirimize
![]()
ama bildiğim kadaryla orada kameralı sistem takip var eğer bildiğim doğru ise ufakdan bi ceza gelebilir..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
iyimiş bayaa.. vites küçültmelerde dikkat s2k ye arkası fazla oynayabilior![]()
Dr.ECU
arkadaşlar ben hergün o tüneli kullanıyorum dedim şöle skunk2 egsozlarımı sökmeden bi geçim ama mrk etmeyin ceza gelmiyo dogru kamera sistemi mevcut ama sadece arza şerit ihlali ve güvenlik için bu video yaklaşık olarak 3 - 4 ay çekildi
eylencelı olmus![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
günde 5-6 defa kullanıyorum tüneli tabi s2000 daha eğlenceli olacağı kesin![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
yandaki araçlar şok olmuştur![]()
yaw bu yolu ılk defa goruyorum yaw). ne guzelmks. o kadar sene bankalar caddesındekı ısyerıme gıttım geldım boel bı yol gormedım
.
Harika bir tünel semt olarak yakın bir yerdeyim oraya boru gibi akşamları bazen bizde giriyoruz ses olarak harikaAma hız sınırı var ceza işlemleri olabilir bize daha gelmedi
İnşlh gelmez..Silahtarağadan gidiliyor kağıthane yolu
![]()
o tünelde 10 a yakın kamera var.ceza yememek tamamen şans işidir.
hayr arkadşlar ordaki kameralar sadece arza şerit ihlali ve olasılık olursa kaza görüntüleri için tünel güvenlik kamerası sorun yok ben açıldı açılalı gazlıyorum
o zaman şöyle diyelim..bu konudan sonra 11.kamerayıda ceza için koyacaklarına şüphem kalmadı..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)