yalan olduk:hahaha::hahaha: işine bak olm sen:p
Printable View
seko senın araba gitmiyo lan :D pehh gel artıkta kozlarımızı paylasak :D
tam sınıfın valla :)
5 kere söledim gel diye bakalım gelse sabaha kadar deneticem :D 5 kesiciye girmeden durmak yok :D
salı geliyormus :p
:D:D
bekle benı eke:)tır sokucam tır:).. hatta bul şöle degısık rakıpler:)
tarih ver buraya benım çağırmama gerek yok ztn otomatikman gelirler :) herkez senı cok sevıyo sonucat
tarıh ısını ayrıntılı konsurz daha bellı deılde, salı pazar arası gıbı kalıcam ıste..
tmm moruk bekliyorum hbr et mutlaka
eray senin araba biraz hızlı bea :)
yok abi gelsin görelim ona göre karar verelim :D
adam çip filtre egzost volan headers vs vs yürüyo biz filtre egzost devam :D he onun + larına benım NOS basmamı eklersek nokta spec :D
Ve eray tekrar sahnede :)
çok bile sessiz kaldım :D serkana kaldıralı baya oldu noktalamam lazım ondan erkanım
Maşallah araçlara...Vectra güzel uzamış :)
seko arkaya teneke bağla kaldıran çok olur sana istanbulda :)
çok güzel denemeler olmuş ..vectra sonradan deli uzamış....
vectra ağır olmasa çok daha farklı olur:)
Maşallah serkan tr nin en hızlı n/a vectrası diyebilirmiyiz sana :)
Güzel denemeler olmuş , serkan açıldıkca açılıo güzel :)
biraz hafifletsen fena olacak:D
RC çok iyi maşallah
çok güzel bi akşamdı tüm araçlara maşallah.. erol abi 2. videoda kesicide kalmış sanırım bıraz.. mutinin arabada çok iyi yürümüş.. biz diğer grubu izliyoduk typerlar fenaydı.. typr-e36 m3 denemesi çok zevkliydi...
bende kısa oldugundan devir bandım çok yukarlarda kalıyordu.
rc ile denemelerimizde 5000 devirde güzel gidiyorum daha üst yaptıkmı 7000-7500 devirleri görüyorum kasıyor ister istemez.
serkanla denememizde 3 . vitesde 7500 devirde idim:) 110 da başladık 125 de 4 . vitese attım :D 2. vites + benim 5000 devirlerim fln olsa fark vaaaarrrr olurdu :D
bu arada vt 001 biran evvel hafiflesin;)
mşllh. bütün araclara güzel bir cuma gecesi yaşadık.kısa sürede tekrarlarıs;)
Keyifle izledim teşekkürler ;)
bunlarda bizim cameradan
egvtec-rc-vt 001 ( vti biraz geriden basmış sanırsam)
http://videos.streetfire.net/video/R...tec_698587.htm
vt 001 - rc
http://videos.streetfire.net/video/R...-RC_698588.htm
Son videolarda yollar güzel ve sakin gözüküyor maşaallah tüm araçlara..
hakan 6 aydan sonra hemen hemen ilk rollümden bir tanesi alışıcaz:D bide aracım sanırsam subap ayarı istiyor inceden bir şıkırdama var gibi daha iyi olacak ;) hem ben hem egvtec :D
bi daha kamerayı selçuğun eline vericez çekimler daha güzel olcak hem biz yavaşlar hızlanır aradaki farkı tam gösteririz. tekrardan helal olsun kadaran bitene kadar soluksuz gidiyo maşallah maşallah :D
230 mu :D la ben farkında değilim hala yanında 150-200 yapıyoz sanıyom puhahahaha bilsem 230 olduğumuzu yanında durmaz arkaya geçerdim :D
alışcan ve bomba olcak belli zaten ;)
butun araçlara masallah..:)
farkında olmassın zaten senin arac gidiyor mu gitmiyormu ben bile anlayamadım yanımızdan bi fuuuşşşşşşşşşşş ses bi var bi bakmışım ilerde ama sen yaptır şu aracını felaket bişey yaww böle bile sesi
söktüm şu anlık hatta stock yazılım var bekliyom şanzımanı da alayım sonrasında gücün neler olabileceğini gördüm :D
tabii yaa bi şanzuman yakışır buna:icon_tup: :eek::cool: