Tahmin ettiğimden daha kötü gitmiş 320d uzunda birazda olsa yaklaşmasını beklerdim.
207 ye Maşallah.
Printable View
Tahmin ettiğimden daha kötü gitmiş 320d uzunda birazda olsa yaklaşmasını beklerdim.
207 ye Maşallah.
Şundan sordum. Geçen bende E39 520iA ile 40-200 km/h denedim. Aynı fark onda da oluşuyor. ***** o da S-6 150HP ama 1490kg olduğundan ilk önce ayırır 4.ün sonunda kafa kafaya gider, 5.te o beni yakalamaya başlar diye düşünüyordum. Ancak 5.viteste dahi fark yiyince düz vitesini aramaya başladım. (tabi tuningden sonra :D )
e39 520i manuelde olsa seni ancak ve ancak son süratte yakalayıp geçebilir, oda kesin değil. O kadar uzun bir düzlük olması şart yani. e36 320i nin manueli dahi gt ile boy ölçüşemez pek. Ancak 320 son sürate daha çabuk tırmanacağı için daha erken geçmeye başlar pejoyu.
guzel deneme olmus ama uzunda sıksanız bmw gıderdıı
denız manzarası da güzelmiş tebrlkler emre
Kendi çekimi gayet başarılı olmuş
Bu arada specleri tam nedir bmw nin biri 163 diyor biri 177 ?
Citroen C4 HDI
guzel deneme 320 den daha iyi yurumesini beklerdim...
bmw güzel gitmiş
320 d iyi giden bi araba değil benim deneme muhabbetim var almancı biriyle :D maşallah gt ;)
güzel denemeler böle araç ceşitliliğii güzel oluoor:) devam gazlamayaaa
Bmw nin daha iyi gitmesi gerekirdi.. ilginç..
wideolar çok güzel hazırlanmış..
araçlara nazar boncuğu.. :)
maşallah aracına ayırmış, tiptronic şanzımanda pek kayıp olmuyo olsa gerek, çünkü ben 3ten 1e düşüp basıyorum rollde ben bile 1.5boy geriden başlamış oluyorum, tiptronicin ped dezavantajı yok , bende e90 ın chiplisiyle deneyecem, merak ediyorum bakalım ne olacak