yanlız video başındaki kamyon sesi ayrı bir hava katmış olaya :D:D
Printable View
yanlız video başındaki kamyon sesi ayrı bir hava katmış olaya :D:D
Şu yolda HULK adına adı değiştirilsin üstün başarılarından dolayı . Hulk Roads :p
arkadaşlar dikkatli dinleyin 4 te de sarıorum artık lastikler iyicene bitti :)
acil nitto lazımmmmmmmmmmmmmmmm maşallah fenalardaaaaaaaaa :D
ya slick falan değilde normal şartlarda lastik ne kullanmak lazım kumho dışında :D iyi yol tutan yola yapışan ne var ?
bide brolar basınç neydi sizde yine eski düzen mi bi oynama varmı ?
http://www.youtube.com/watch?v=JOGjSWmfImM acı hayat:D mehmet ilk gecemi başkasıyla yaşadım ne??? benim derdim bana yeter birde sen vurma :D
maşallah maşallah gerçekten çok güçlü bi araba herkese nasip olmaz gtr ye okadar fark atmak. :)
harika tebrik ediyorum darısı benim başıma.
mecnun bilseydi honda sevgisini severmiydi leyla zillisini:D:D hulka maşallah..:bravo:
ben adrenalin kullanıyorum
bir video var no traction 3 4 falan onu koyucam
ama önce bir motor la deneme videosunu yüklüyorum şu anda
yokohama feci yapışıyor yere tavsiye ederim..
tebrikler her iki araca da
hulka ayrıca tebrikler emek dolu bir araç
Maşallah HULK'a.İki araç sahibine de tebrikler.
masallah hulka..:)
güzel bi yarıştı şimdi her kesin içi rahat hulka başarılar dostca eğlenceli bir geceydi hilmi peki şu motorla yaptığınız videoyuda koyun onuda izleyelim:D
41 kere masallah...
Maşaallah HULK:)
arabalar sağlam gidiyor. ikisine de maşallah. tırda feci kaptırmış :)
auhauhauh ogece denemelerde basınc tutma sorunu vardı polis kovaladığında tamda sekline gelmişti :) 2 kişi yaklaşık 5.8 lerde STOCK MOTOR Dbn benim mallıklarım yüzünden uctu yeniden ölçüp koyucam inlşalllah :) Belirtiyim STOCK MOTOR 1.2 peak yapana gerizekalı bir WG :) .98 cont gidio 1.4 felan deil cont :)
DBN görmeyen sevdiğini göremez:D
maşallah :)
Maşallah.....
maşallah hulka :)
maşallah ....
maaşallah hulka:icon_tup:
tebrikler hulka, sevgiler GT-R a:)
Hulk hulk hulk :D
hulk gene fenalarda mahş mahş :)
tebrikler hulka yine geçmiş ama yinede GTR
Kazasız belasız sonuçlanması çok güzel iki aracada maşallah ama yeşil dev her zamanki gibi mükemmel :icon_tup: Yeşil devin tüm beygirleri helal miniksler :D
e direk koymuş işte.. yani video yu :D maşallah