:D :D
masallah .
Printable View
heyy maşallah beee çok fena allah nazarlardan saklasın
Harbiden bu cihaz tam deli
geyik kismi bi yana da muhabbetimizi ettik merakimizi giderdik herkes kazasiz belasiz sorunsuz gazlasin i$allah arabayla 1000e yakin gitmek buyuk i$ bundan sora $anzumanla alakali stratejik kararlar almak lazimki daha iyi lastik ve daha cok kuvvete dayansin asil zorluklar $imdi ba$liyo kirilmadan bozulmadan dertsiz tasasiz i$allah bide forum kurallari geregi ma$allah :D
güzel bi video olmuş izlerken çok keyif veriyor.
off nası gidiyo öle bu hulk ya :)
maşallah kanka kamerayı geçtikten sonra motorun yanınamı geliyosun gazmı kesiyosunz?
motoru gecmek üzere iken arbam 6 da ksiciye giriyor 266 kmh
bu hafta uzunu takıcaz inşallah sonra bir daha deneriz görürüz degişikligi
teşekkürler
266+ bn arabamda 5ncı vıteste gaz yedıremıyorum hulka 7 yı versen yıcek .
maşallah Allah kaza bela vermesin
Maşallah çok iyi
Maşallah Allah utandırmasın. :)
Salih'in face'e koydugu wideonun altındaki yorumum;
Hilmi kardeş araban çok çok hızlı(MAŞALLAH) ztn 1000likle deniyoruz 600lük barajını çoktan geçmişsin.. kesiciye giriyorum dahada giderim diyosun ben bilgilendirmek için söylüyorum; ben 4.witeste buğu yapan vizörümü aralamaya çalışırken kesiciye düştüm sora bide 5e atıp dewam ettim bırakmadım geciksemde, bahane degil bilgilendirme.. ztn bidaha deneyelim dedigimde geregi olmadıgını sende söyledin..komple egsozumun dynosu +6HP www.remus.at den bakabilirsin heralde 15hp werirken 6hp yazmaz REMUS'ta.. sende biliyorsun kilom yanımda +6hp nin hiç bir hükmü yok Hilmi kardeşim, istiyorsan Remus slip-onlu RR war kilosuda standartlarda arkadaşımın onla bgn yrn deneyelim fark kesinlikle açılcaktır ama bu seferde standart egsoz deme ne olur çnkii ben sana yazmıştım komple sistem oldugunu motorumda.. BAŞARILARININ dewamını diliyorum Hilmi kardeş Erayımın dedigi gibi uzayan kol bizden olsun biz övünürüz senle çnki bizim makinalarımızda sendeki gibi bir emek söz konusu degil..
ben tüm samimiyetimle böyle düşünüyorum... o gece Hilmi vitese geçmiyo dediginde gerçekten üzüldüm.. şimdi 10 insanın 4-5inin yalan, yalancı, kolpa, işe yaramaz adam oldugu bir toplumda bnmde samimiyetimdende şüphe edebilirsiniz, tekrar söylüyorum motordaki tek performans parçası komple REMUS egsozdur, +6hp dynosheet ini www.remus.at den bakabilirsiniz.. 2.side 140kilo SS motor kullanan TR de 2elin parmagını geçmez bir SS 70-80 kilo sürücü için tasarlanmıştır süspansiyon setupları bile bu kiloya ayarlı GELİR... yani ben motora 2kişi biniyorum, artı rüzgar direncim fazla oluyor, aradaki mesafenin azlıgı bundandır... artı yarışın biyerde bitmesi lzmdır heralde edirneye kdr gazlıyamıycagımıza göre biyerde gaz kesmemde lazımdı heralde startın finishin olmadıgı biyerde yol bitene kdr gazlıycaz kaydesi yoktur heralde.. kameranın oldugu yerde 240gibi geçmişsek 260 diye konuşmuşsak 270i ben kadranımda gördügümde gazı bırakim izin werinde ;) neyse can sıkıntısı daha deneriz, paylaşırız, yazarız herkese ii geceler.. we herkesin huzurunda yine Miniksleri tebrik ediyorum başarılarının dewamını diliyorum..