Maşallah GTR ye lüks spor otomobilleri geçmeye devcam ediyor GTR 01
Printable View
Maşallah GTR ye lüks spor otomobilleri geçmeye devcam ediyor GTR 01
hep böyle kapışmalar istiyoruz çok güzel kapışmışlar helal olsun gtr tokatlamış fenaa
buna benzer başka kapışmalar varsa eliniz de paylaşırsanız seviniriz
gtr masallahıı var
acılmıo vıdeolar
Porsche'yi 300 km de arkadan baya farkla gelip geçen Bursadaki Subaruyla deneseler zevkli olur kanımca..
Gtr cok iyi maş
ayni sinifin arabasi gibi bile degiller
tebrikler GTR 01
GTR iyi gidiyor ama daha gideri cok bence zaman icinde.
Bursadaki subaru sahip degistirdi, su an garajda butun eksikleri tamamlanip elden geciyor, ankarada su an gtr yok olsa seve seve denerdik eski konuyu netlestirmek icin. Fakat su anki hali bence rahat gecer 911 ide, gtr ida. eski hali icin konusmuyorum, o zaman yuro tune etmiyordu sadece mekanik islerini yapiyorduk biz.
gtr lari bir drift boxlasaniz ya ben cok merak ediyorum sahsen degerlerini:)
Porsche 480 GTR 620 hp değil mi _ ? Sonuç gayet normal .ARaçlara maşallah .
maşallah her 2araç sahibinede de benim merak ettiğim maksut arkadaşımızın kim olduğu baya gazcı bi arkdadaş herhalde bide f430 u var sanırsam :rolleyes:
Maşallahh GTR Güzel Yürümüş Kazasız Belasız Sürüşler
porsche de bişiler varken ve aralarında ciddi ağırlık varken ben video görmeden tahmin edemezdim ama çok rahat geçmiş :D
hah şöle bi daha gtr'ın geçildiği videoları koymayın daha almadan soğumayalım :D
bu sene olmadı seneye nasipse r35 in tadına bakalım :)))))
maşallah gtr01 çok başarılı cidden ;)
devlerin kapışması maşallah GTR'a :)
valla sonuc normalmi deldi geçtimi bilmem ama GTR çok güzelmiş içten olsun dışdan olsun maşallah... ve o denemeleri hangi yolda yaptınız pazarda araba alırken adamlar diyo yolmu var istanbulda en fazla yapıcağın 180 :D bunları izletmek lazm onlara :D
sonuç bana çok normal gelmedi açıkcası, ben daha çekişmeli bi sonuç beklerdim,, tebrikler gtr a keyifle takip ediyoruz