fatıı mıllete arabada kırdırtmada bır numarasın bu aralar.yanına gelen gelmeyen kırılıo:)
Printable View
fatıı mıllete arabada kırdırtmada bır numarasın bu aralar.yanına gelen gelmeyen kırılıo:)
bugun bu fatihi delecekler diye cok sevındım de nie böyle oldu anlamadım :D
si la bende denemek isterim. roll maksat muhabbet stress atma olsun
2 kişilik denememizde uzun bir süre kafa kafaya gittik gibi bişey..2 denemede teke tektik ben öndeydim 3 ve son en sağlıklı denememiz otobanda 190 kadar oldu teke tek ve yine öndeydim.ama şölede bişey var hgt 2.0 tork var araçta. 2 vtes 70 de yürüdük bnm için pek sağlıklıda deildi aslında 2 vites 60 olsaydı daha sağlıklı olabilrdi..hgt ci arkadaşımada teşekkürediyorum.ve ona hayırlı teskereler diliyorum
Baştan konuşulduğu kadar fark oolmuyormuş demekki. Bizde diyordikki 200 km hıza kadar yürünecek. Görkemin HGT de güzel bizimki bi gömlek fazlası var. Demekki VTI takip ederiz ;)
sana bişey söliimi arkadaşım vti ile dene buraya videoları koy tmmı
bi gömlek üstte olabilir peki sölede bişey var senin arabanın ciğeri görkeminki kadar sağlammı..çünkü diğer hgt lerle sölediğimm yine sölüyorum fark daha fazla..görkemin arabası onlara nazaran çok daha iyi yürüyor
Si da spec olarak durum nedir? neler var aracta? stock olmadıgı belli. buarada maşallah
Ben ciğer böbrek dalak anlamam. Sakatatcı değilim. Ben az buçuk arabadan anlarım. Çeker videoyu koyarız, sende söğüş yapar yersin ;)
artık söğüş yapar yermiyim başka yerlerimle sana gülermiyim orası mechull
dün siz deilmiydiz si hgt rakip bile olamaz diyen noldu bu gün morardın ..
görkem abi için jübile olmuş kısa bi sürelik sanki.hayırlı tezkereler tekrar abime :)
ikisinede maşallah :)
Sen ilkokulda "okuyalım okudğumuzu anlıyalım" diye bir ders vardı, o sırada uyuya kalıyormuşsun adaptasyon sorunun varmış. Forum duruo bul öle dediğim bir yazıyı morart beni. Biz si çık aradan dedik sen anlamadın. si - hgt karşılaştırması ilgimizi çekse onu açardık dedik. Bir daha yazıorum bunu anla bari, hiçbir modlu arabayla kendi aracımızı kıyasa sokmadık. Tereddüt olmasa zaten ne tavırda yazacağımı buradakiler az çok bilir. Çok giderli yazardım ozaman. Tekrar tekrar, vti stock biz bu specler... Yani kimsenin nen olduğu belli olmayan si yı değil konu ok...
si böyle yapıyorsa vti sormamak gerekir
arkadaşım sana bişey diimi eğer bi hgt m olsaydı binmez yakardım emin ol buna..
senin kıyasladığın araba fiat honda ya güldürme beni allah aşkına güldürme..okuduğumuda emin ol gayet iyi anlarım rahat ol adaptasyon sorunuma gelincede eğer ankarada olsaydıon nasıl adapte olduğumu sana ykından gösterme fırsatım olurdu..
Tarkanda belirtmiş yukardaki msjda. herkes herkesi gecer. sahinlede gecersin si ı hgt yi vti ı. yukleyip gecmek deil olay. bizim diğer konuda mrk ettiğimiz stock sayılabilecek bir vti filtre egzos ile durumumuz ne olurdu. yoksa yukledikten snra her araba her arabayı gecer. si rakibimiz değil muhabbetinde ise konu basından beri stock araclar uzerinde donuyo ve ona istinaden yazdım. yoksa tekrar soyluyorum yuklendikten snra her arac her aracı gecer.