sadece triger olsa iyi. varyatorde ufak bir sıkıntı var onu bile sadece motoru indirmemek suan için ellemiyorum mesela
Printable View
Yazayımda bari dedim arkadaşlar bişileri cımbızlamak zorunda kalmasın. Belki bölece insanların gönlü olur, buda bize gider yaptıydı der. HGT ye karşılık VTI çok ama çok şanslı. Aynı modlarda asla yan yana gitme şansları yok. Sadece vtı biraz sade, HGT ise ellenik olması şart.
2 aracada masallah,Görkem hayırlısıyla dönsünde askerden sonrasına bakarız :)
anlaşılması zor bir video olmuş :)
askere hayırlı teskereler. si çok iyi gitmiş.
drag drag drag:) getır ıyı pılotu sana sı la vtec bıle gecırtırım 300mde:D:)
bıde 100 200de denesınler bakalım;) gorelım sı ın cıger bobregını artık ne varsa:):):D
sef bole bısıy yazmıs
İkişer kişi denemede Hgt geçti galiba ,kilo Si'yı daha fazla etkileiğinden teke tek denendi busefer si geçti
Bidahaki denemeyi 200 e kadar yapalım diyecem ama Görkem'de ibo'nun yanına asker oluyo Ordu'da iki kafadar roll yaparlar askeri araçla
200e kdr deneme olmamıs sanırsam okudugum kadarını soluyorum..
200ü 300ü bilmiyorum ama rolling yaptılar...
baştan sona iğrenç tartışmalar yaşanıyor biz diyoruz ki bir arabamız var vti arıyoruz arabamız nekadar gidiyo görmek için sanki konu vti geceriz ulan gelen varmı gibi algılanıyor hariçten birsürü gazel okuyan var
tek kelime ile izmirde stok sayılabilecek bir vti varsa lütfen bizle denesin bizde arabamız vti ye nekadar tutunuyo görelim ama kafa kafaya ama 3 boy ama tır boyu yeriz orası bizim arabanın nekadar gittiğini söyleyecek......... gıyabında araba dneyip orada burada söz söylemeye kimsenin hakkı yok oradakiler sizin araba buradaki bizim artık anlarsınız umarım niyetimizi
Bencede gerginliğe gerek yok. Stock vti bulma noktasına gelince zor bulursunuz.Stock vti bulmak stock Ctr bulmak bunlar zor:)
Ayrıca Hgt'nin Uğur'un astra gsi ile nasıl gittiğini duydum onunda o zamanlar saxo 106 geçtiğini biliyorum. Stock vti ile ya kafakafaya yada 1boy birisi geçer:)
bunlar timsah gözyaşları murrooo :D hondaya saplama için yenı bir tarz duygusal yaklaşıp üstünüze çekiyosunuz dimi :D
Honda Soner onda :D
üstüste yazmayalım pastra oluyoz ekerayy
pişti lan o :D:D:D aeueauhauhuahuaehuae
Şşşt orasını karıştırmaa :D
ben doğuştan hondacıyım. hatta lakabım hondafucker :)
İçerden çekilen videoları da koyabilir misiniz.
o onu demış bu bunu demiş ya bırakın bu tarz bos laflarıda video cekin koyun olsun bitsin,,
yoksa sonu gelmez bu tartısmaların
si vs hgt 1. vites
http://videos.streetfire.net/video/S...oll_700921.htm
tvv 106 gti vs hgt
http://videos.streetfire.net/video/1...HGT_700926.htm
ümite teşekkürler ve maaşallah ,,,,,,evet 2 kişi denemelerimizde biraz önde olduk 1 kişi denemelerde o önde oldu,,,,,ama arabası bence vtec den iyi durumda şuan tam olarak specleri neler bilmiyorum ....
çünkü cemdeyken zaten ben geçiyodum aynı arabayı cemde yazmış sonradan ne yaptılarsa yaramış anlaşılan ,,,
cemin sonra aldığı vtecte boş olmamasına rağmen fazla bi kopma olmuyodu ,,,,,başka bi vtecle daha denedik 17 ler olmasına rağmen o zaman gene yakın gitmiştik ,,,,
yani ümitin si a pek si denemez :)
benim aracım tamamen stock sayılır son susturucu,,,kat iptali ve filitre var sadece ......
stock si la stock hgt durumları genede başka türlü olabilir bu konu onu pek aydınlatmaz sanırım ;) ........
eğlenceli bi gece oldu tekrar teşekkürler,,,,askerlikden sonra görüşmek üzere :icon_tup:
hgt ıyı yurumus maşallah 5 sılındır farkı acılıo ıyıce:)
ama yenı konu acın olmaz böle olurmu yoksa:):)
açalım olmazsa burda kaynıcak gibi 10 sayfa olmuş