alayına spec başkan:icon_tup:
Printable View
ee noldu sımdı ıstanbulda 107 bg fıesta sılarla yuruomuydu gecıomuydu?.. hgt baska boyutmu 5 sılındır fılan kafam karıstı:):) dırek ayırması gerekmıomu:D ankarakı sı lar cokmu ıyı corba:):)
ist anadolu yakasi tanidik hgt varsa bende denemek isterim.
ajhuahuahua.. dusuk gucle alayına go işi oluyo sanırım hepısı..
omer bırak mutevazılıgı getırın vtı denıyelım desene:):)
hıı ok. adaş :)
Hepisine maşallah güzel deneme olmuş.
Gördüğüm iyi yürüyen HGT lerden.Sadece ses yok yani :)
Fiesta nerden çıktı bilemem ama Ömer o gece bitane vti geçmiş yolda denk gelmiş..Zaten ben inanırım geçtiğine rozla gidişini gördükten sonra
arkadaşlar şimdi o civicte sırf egzoz filitre yok yapmayalım ,,,açın bi kapağı bakın,, bi gün daha önceden motor yapılmış mı yapılırken kapak taşlanmışmı,,sonra yağ kaçağından dolayı kapak tekrar başka bi sahibinde açıldığında ince conta konmuş mu,,,,,yazılım olarak ne yapılmış,,avans ayarlarına bakın ,,arabanın bütün aksamları tammı hala 950 kg mu ,,hepsi standart çıkarsa ne 93 model arabaymış diyelim bizde ................
araba cemdeyken benden uzundu oranları ama şimdi benden önce atıyo vitesi buda başka bi durum ,,,,ama ben kesin bişi demiyorum ,,o gece 3 kez söledim ümitede var mı kısa diye ,,,,,
neyse ben sağdan soldan duyduklarımla ilgili bunları sölüyorum ,,,,,gerçi hiçbiri önemli değil hepinizi seviyorum honda-pejo-fiat dert değil :) .....kalın sağlıcakla kendinze iyi bakın ben 3 saat sonra ordu ya doğru yola çıkıcam ,,,dönüşte herşeyi herkesi aynı bulmak dileğiyle :) ..............
Hayırlı teskereler asker. Ara sıra dinletiriz HGT nin sesini telefondan merak etme. :D
Hayırlı teskereler Görkem sağ salim git gel senin hgt nin sesi bi başka :)
Ya kısa var yok vs. takılmayın deniyonuz işte zevk alıyosanız ne mutlu :)
Bir araba aynı marka model arabaya 4-5 boy fark atıyosa o iyidir cigerdir :D Aynı speclerde arabaların birbirlerini abartı geçmesi akıllara soru işareti getirir,deneme sonrası karşı tarafın hep aklında kalır acaba gerçekten stockmu bu araba diye :) Sonra aynı marka modelde başka arabayı rahat geçtiğinde kafası iyice bulanır :D
o si o kadar yürüyo gideri o yani bu kadar basit kısa falan da yok(tu) sıkıştırması birazcık yüksek olabilir egsoz ve filtresi var yazılımı güzel o kadar boş tartışmayın görkem hayırlı teskereler kardeşim aracın gayet güzel yürüyo