ömer benım arabada vTı:hahaha:
Printable View
ulan burak ulaan buraaaak :)
cuma ordaym xenon u getircem :D
Bendeyken kapak işlem görmedi Ömer bi yanlışıınız olmasın,benden önceki sahibi Görkemdede böle bi işlem olmadığını biliorm...
Ben Ümite arabayı teslim etmeden önce Jun eksoz , Green filtre vardı zaten satarken onlarıda söktüm el yapımı 76 lık son susturucuyla saçma sapan bi filtre takılıydı araçta sonrasını bilmiorm Ümit ben bişi yapmadım diyo ki diosa öledir...
kardeşim öncelikle hayırlı tekereler diliyorum sana..
aracın avans ayarları gayet normal değeelerinde bar honda hüseyin usta tarafından yapılmıştır avansıyla oynama fln yoktur yanii.aracın kilosuda bildiğin si kilosundadır hatta bagajında fazladan 50 kilom var takım cantam basım fln fln..ayrıca benden önce vites atıyo fln demişisin biliyosun senin istediğin gibi yürüdüm ve olmayacak bişey yaptım 5500 devirde yürüdüm senle senden önce vites atmam gayet normal hatta sanada söledim bunu..ama sanada hak veriyorum çünkü araban 5 silindir yani alt devirim tamamen öldü senin istediğin gibi kalkınca..ki bnm arabnım alt deviri çok daha sağlıklı..o gece 3 kere söldin bende 3 kere yok dedim sana kardeşim inanmayan olursada bi 106 videom var orda vites atışlarım ortada..inanmayan olursa koyarım..
ve araçta 2 kişiyken evt kafa kafayayız ama yanlızken farkı sende bende ordaki rs ömerde gördü sanırım..
:D:D:D
bune yaa biz arabada bişi yok dedikce o var bu var en sonunda da araba stock kğ değil dediniz ya valla helal olsun ;D
:hahaha: Nos var Nos ben anladım :hahaha:
ümit arabam stock dedi adam banlan mış :D