1 ton olucak hali yok arabada ne koltuk var ne bşy.800 kg veya 820 kg
Printable View
1 ton olucak hali yok arabada ne koltuk var ne bşy.800 kg veya 820 kg
özür dilerz ya 838 kiloymuş pardon 38 kilo eksik yazilmiş
yani eş degerdemi diyosn k20 ile mini cooper,Civic hatch k20 400 hp lik suprayi geçiyor internettede videolari var siz kalkip 280 290 hp lik bir mini cooper ile ayni eş degerde tututyorsunuz , gerçekten anlamiyor ve ayriyetten her laftan birşey çikartiyorsz
mini çok iyi gitmiş, k20 si'a dayanmak kafa kafaya gitmek kolay değil.
guzel deneme olmus :)
Maşallah Yunus, kumburgazdan dönerken köprü altındaki sesi hayatımda unutmuycam :D
Barkın bana da mesaj atmıstı, herhalde tüm foruma atmıs :D
Yunusum masallah, Allah kaza bela vermesin :)
Kumburgaz dönüsü hayata küstürdün beni zaten :D
yahu ne suprası abartmayın saçmalamadan yazın deneme olmuş bitmiş geçen geçmiş geçilen geçilmiş biri aşırı besleme diğeri atmosferik e atmosferiğin geçmesi illaki zor olacak
suprayla olan bir video ,sonuçta turbolu degil bu videodaki k20de, aralarinda çok bir fark olamaz , yanlişta anlaşilmasin yorumum ama bence eş degerde tutulabilicek arabalar degil gibime geliyor
http://www.youtube.com/watch?v=KfGZyB4Dl-k
anladim=) yok sadece gördüm diye dedim , dragtada corvette z06 yida geçiyor diye biliyorm , nse uzatmiyalim bu konuyuda olmş btmiş bşy zaten=)
maşallah .....:-)
maşallah yunus senin araba zaten çok iyi gidiyor :) ccs de iyi gidiyomuş görmüş olduk sonunda :)
bugünde canlı canlı gördüm gerçekten maşallah :)
maşallah:icon_tup:
yunusun aracada cooper a da masallah k20 zaten teknoloji harikası =) cooperda cok iyi güsel deneme...
saolun arkadaşlar kimse kimseyi kırmasına gerek yok sonuçta adı üstünde deneme oldu bitti ;)
ahuaha Yunus sakamısın olum:D
Maşallah iki aracada, yunus artık bı rbc ve gaz kelebegı al:)
k20 harika gidiyor , herhangi bir ep ile kıyaslamayın ki üzerinde kpro , header fln var .. 230hp olsa , ep den 200kg fln hafif .. CCS gerektiği gibi gidiyor yani hiç fena değil sonuçlar..
masallah ıkısıde ıyı yurumus ama k20 almasa ayıp olurdu yanı:)
2sınıde cok begendım.cooper gercekten guzel gıdıyor ama yazmadan edemıcem.k20swap zaten ayrı dunya masAllah 2 aracada.kazasız belasız.
Çok güzel yürümüş . konyada draglarda da görmüştüm.. Maşallahı varr yürürüylee
cooperla güzel deneme olmuş . Her iki aracada teşekkürler bu güzel video için ;)
maaşallah yunusum kazasız belasız ;)
CCS ile dün gece U typerla denedik ve U typer geçti 2 boy civarında...
videosu varmı ?
Maşaallah araçların hepsine..
bnde duydum u type r gecmıs 2 boyla masallah u type r a:)
Hadi eg k20 yi anladımda yaklaşık 280 beygirlik mcs i kpro lu type r nasıl gecti kafam almadı .
koyulmayan videolar varmış galiba , mini ısındıktan sonraki denemelerin videoları koyulmuş . Doğru mu ?