User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
77 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: civic ies & 106 gti

illegal
    Misafir
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    El şeyiyle güzel oluyor dimi

el şeyini savunmak iyi oluyor dimi

d16v1
    Misafir
    ya arkadaşlar tüm bu karışıklık yoldan kaynaklanıyor.Bu yolda gerçekten iyi yürütmek gerekiyor arabayı biraz sert bi asvaltı var garip yane.Doğru zamanda doğru devirde vites atılmazsa araba pısar

illegal
    Misafir
    Alıntı serkan demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 jantı geçelim avantaj olsun sac jantı olsun 1,6 ies filtreli egsozlu hadi bide benden chıpı olsun ayarla bi araç, Erkanın ayak basma muhabbeti için ben gelip deniyeceğim
    ayaklar havada kalmasın.
    ben de 106 sahibiyim lakin adam video yapmış koymuş konuşulanlar bu video için olayı dışarı kaydırmaya lüzum yok bu video da herşey ortada başka bi gün 106 alır sonra yine ies alır parayla değil ya sırayla bu işler her iki pilotu da tebrik ediyorum zevkli bir video olmuş

d16v1
    Misafir
    Alıntı illegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de 106 sahibiyim lakin adam video yapmış koymuş konuşulanlar bu video için olayı dışarı kaydırmaya lüzum yok bu video da herşey ortada başka bi gün 106 alır sonra yine ies alır parayla değil ya sırayla bu işler her iki pilotu da tebrik ediyorum zevkli bir video olmuş

hay azınla bin yaşa çok doğru söyledin bu fanatikliğin hiç gereği yok yani

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    el şeyini savunmak iyi oluyor dimi
    Ben el şeyini savunmuyorum 106 bizim diyorum anlayabiliyormusun. Senin ies le durumunu nedir sizinmiydi ?

Bende diyorumki ies hiçbir şartta alamaz aynı klasmanların arabası bile deil biri hot hatch diğer sedan aile otomobili gti nin rakibi vti dir baskası deil. Bak serkanım hazır al 106 ile buyur hodri meydan 17 jantlısınıda istemiyor adam 15lisiyle deneyelim filtre eksoz çiplisi.
    1.6tdi.
    Ecutech.

illegal
    Misafir
    Ben el şeyini savunmuyorum 106 bizim diyorum anlayabiliyormusun. Senin ies le durumunu nedir sizinmiydi ?

Bende diyorumki ies hiçbir şartta alamaz aynı klasmanların arabası bile deil biri hot hatch diğer sedan aile otomobili gti nin rakibi vti dir baskası deil. Bak serkanım hazır al 106 ile buyur hodri meydan 17 jantlısınıda istemiyor adam 15lisiyle deneyelim filtre eksoz çiplisi.

yukarı da eski arabam yazmışsın dolayısı ile şuan senin olmuyor madem ki sen öyle diyorsun bildiğin vardır saygı duyuyorum bende bildiğim yada bilmediğim kadarıyla konuştum insanoğlu işte yanlış ta biliyor olabilir idare etmek lazım dimi ama sevgili erkan dostum

d16v1
    Misafir

her araba her arabanın rakibi olabilir sonuçta orjinal halleri ile kaldırılmıyo araçlar.Arabasını iyi yükleyen,pilotajı iyi olan kazanır.. bu böyledir..

tender06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 jantı geçelim avantaj olsun sac jantı olsun 1,6 ies filtreli egsozlu hadi bide benden chıpı olsun ayarla bi araç, Erkanın ayak basma muhabbeti için ben gelip deniyeceğim
    ayaklar havada kalmasın.
    chipi senden kapak taşlama port polish benden olsun yine 106 geçemez böylede yürüyemez var elimizin altında 2 boy geriden geliyo en ciğerlisinden ies bizde yürütmeye çalışıyoruz 106 geçtirmeye çalışıyoruz fikir alışverişi yapalım dedik ama yoq falan diyolar ies nin nasıl yürüdüğünü bilmesek tamamda ha şuda var belki 106 bariz keke dir yürüyemiyodur onada bişi diyemem eer 80 hp ye kadar düşen bir 106 ise ozaman anca böyle yürür filtre egzozlu 17 li ies ile

d16v1
    Misafir
    yukarı da eski arabam yazmışsın dolayısı ile şuan senin olmuyor madem ki sen öyle diyorsun bildiğin vardır saygı duyuyorum bende bildiğim yada bilmediğim kadarıyla konuştum insanoğlu işte yanlış ta biliyor olabilir idare etmek lazım dimi ama sevgili erkan dostum
    Araç adanada iken mustafa abinindi şimdi istanbula satıldı.Yeni sahipleri sizlersiniz herhalde.Biz çok yarışını izledik gz 800 ün

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies e maşallah delmiş geçmiş resmen yarmış... bu cümleyi kullanmıyorum gerek yok bi video var ies alamaması gerekirken almış tebrik ederim...

Erkan abi bence gerek yok bu kadar uzatmaya fanatikleşmeye olmuş bitmiş gti vti ın rakibimidir değilmidir onuda zaman zaman görüyoruz ...

No Fanaticlik No Gerginlik....

SaygıLarımla...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16v1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her araba her arabanın rakibi olabilir sonuçta orjinal halleri ile kaldırılmıyo araçlar.Arabasını iyi yükleyen,pilotajı iyi olan kazanır.. bu böyledir..
    İşlerimi ayarlayabilirsem yakın zamanlarda gelicem ben adanaya saxom var filtre eksoz çipli. Pilotajımda senin kadar süper deil deneyelim ozaman.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 SRK 57 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ies e maşallah delmiş geçmiş resmen yarmış... bu cümleyi kullanmıyorum gerek yok bi video var ies alamaması gerekirken almış tebrik ederim...

Erkan abi bence gerek yok bu kadar uzatmaya fanatikleşmeye olmuş bitmiş gti vti ın rakibimidir değilmidir onuda zaman zaman görüyoruz ...

No Fanaticlik No Gerginlik....

SaygıLarımla...
    Fanatiklik yok ben hondalarıda cok severim herkez bilir. Ben daha reelistik yaklaşalım istiyorum mevzulara.
    1.6tdi.
    Ecutech.

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşlerimi ayarlayabilirsem yakın zamanlarda gelicem ben adanaya saxom var filtre eksoz çipli. Pilotajımda senin kadar süper deil deneyelim ozaman.
    kanka adanaya gitme ist.a gel

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fanatiklik yok ben hondalarıda cok severim herkez bilir. Ben daha reelistik yaklaşalım istiyorum mevzulara.
    doğru dıosunda abı bazen istisnalar cıkıyor.bencede cok mantıksız gecmesı,
    bak buda baska bı gtı la basarken aynı ıes hemde uzunda

http://www.youtube.com/watch?v=sPg0E...e=channel_page

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelicem ama sizleri görmeye uçakla
    1.6tdi.
    Ecutech.

d16v1
    Misafir
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet bu videoyuda izlemiştim nasıl uzuyor ya 106 nın yanından

d16v1
    Misafir
    benim aracım orjinal walla ama yinede kaldırırız geldiğinde adanaya pm at uygun olursa kaldırırız hemde köprüde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kamer ben ies e bişi demedim o ies iyi gidebilir gz öyle kolay geçilcek araba deildi sende biliyorsun ben bunu söylüyorum. Bu videodaki gti da nevar ne yok bilmiyoruz nedir durumu ha zaten kısası falan varsa normal bu şekilde uzunda geçilmesi normal biliyorsun videonun başlarında adam 5 6 boy onde gidiyor ilerde arabası bitiyor kısa vardır ondan büyük ihtimal..
    1.6tdi.
    Ecutech.

serkan demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelicem ama sizleri görmeye uçakla
    nezaman istersen başımızın üstünde yerin var kardeşim
    neyse konu dağılmasın eis de 106 geçer ben daha yazmıyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)