yaw nereye geçiyor? hem de otomatik iES![]()
sinema filminde de uzaylılar dünyayı istila ediyor.. her izlediğimize inanırsak vay halimize
![]()
![]()
yaw nereye geçiyor? hem de otomatik iES![]()
sinema filminde de uzaylılar dünyayı istila ediyor.. her izlediğimize inanırsak vay halimize
![]()
![]()
vti bile gti ı dragta geçemesken ies kim ki ?
Civic ies lerle corollalar ayni Yurur genelde 32ft antalyadada saxomuz var deneyelım ae101inle reel reel izleyelim bırakmış oluruz fake isleri . Gorelım nasil ezip geccen.
1.6tdi.
Ecutech.
Arkadaşlar konuştugunuz tartıştıgınız mevzuya bak
İnanmayın böyle şeylere inanmayın şaka bunlar şaka,
Adam arabasını satmak için gti dan yardım istemiş ne var bunda![]()
hayır adam burda geçmiş neyi.neyi kabullenemiyoruz ki.bizim burda konuşmamız gerekenler ies'te iyi yürüyormuş falan filan.konuyu topladı çevirdiniz 32ft kardeşim getir kalkalımagel getir stock ies deneyelim bakalım ne oluyor.hodri meydan.kumlucada vtec2 falan dayanmıyor ies'e geçileceksek
106 sx sin 1.6 katagorsinde bir kez vtec 2 tarafından zorlandığını gördüm bu sezonki iki drag'tada 1,6iesler fazla tutunamadı lar .. geleyim bu konu hakkındaki yorumuma bırak gti'ı sağlam yüklenmeden o dedikleri filtre egsozla sx e bile zorlanır 1.6ies bide otomatikse 2-3 arası sıkıntıdır o gti n en az 6-7 boy önde gaz kesmesi lazım. akıl var mantık varvti ile gti 'ı bukadar millet boşunamı rakip yaptı birbirine.
Ft inanmış. Ne yazsanız ies geçti diyecek. Konuyu okuyan sevgili 6üye ve 1 misafir boşuna dil dökmeyin![]()
yiğit abi sen konuyu en iyisi kitle kapat.başka yerlere gidiyor konu.boşuna birbirimizinde kalbini kırmaya gerginlik yaratmaya gerek yok.başka videolarda herkez falanca arabada güzel yürümüş helal olsun diyolar bu konuyu açtık tam tersi oldu :S
[QUOTE=32FT430;817745]dogukan abibak sende beni yanlış anlamışsın abicim.ben ies'te güzeL yürümüşe getirmek istiyorum yoksa türkiyedeki bütün ies'ler 106 gti'ları tokatlat geçer demiyorum ki.niye yanlış anlıyorsunuz beni
[/QUOT
durumu anlamak zor diilde 1.6 iesler yürürü belli hee çoğu 1,6 arabadan tabiki daha ii hatta 2,0 lardan ama şu videoyu 2.0 accordla,bmw 3,20 ile opel astra ile çekmişm olsa
herkes 1,6ies sin yürüşüyünü görürdü bence .. söliyen kaçtı
![]()
gene diyorum abicim ben burda ies'te güzel yürümüşe getiriyorum ya.hala yanlış anlıyorsunuz beni.ies 106 gti'ın rakibi demiyorum ki.birisi hot hatch öbürü aile otosu sedan.burda bu video için yorum yapmıyor muyuz ? bende civic iyi yürümüş diyorum.sen kalkmış gel saxo ile kalkalım diyorsun.akıl mantık alıyor mu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)