User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: civic ies & 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw nereye geçiyor? hem de otomatik iES sinema filminde de uzaylılar dünyayı istila ediyor.. her izlediğimize inanırsak vay halimize

CliOkaN
    Misafir
    vti bile gti ı dragta geçemesken ies kim ki ?

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civic ies lerle corollalar ayni Yurur genelde 32ft antalyadada saxomuz var deneyelım ae101inle reel reel izleyelim bırakmış oluruz fake isleri . Gorelım nasil ezip geccen.
    1.6tdi.
    Ecutech.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o degılde ies dedigin araba corollayı gecsın baska bısıy demem

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 32FT430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gti'ın rakibi vti diyosunuz.konu açılıyor.bu seferde kalkıyorsunuz gti ile vti kafa kafaya gider falan ya bırakın bu fanatikliği.real şeyler konuşun burda fake sanal değil.adam resmen ezip geçmiş.
    hacı sen ne diyosun allasen şakamı yapıyosun gerçekten inanıyomusun dediklerine merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı sen ne diyosun allasen şakamı yapıyosun gerçekten inanıyomusun dediklerine merak ediyorum
    Yiit gelde içinizden geçelim

Bak sana 106 nasıl gidiyor göstereyim hem sattım son denemem olsun senin için tövbemi bozarım gelllllllll

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar konuştugunuz tartıştıgınız mevzuya bak

İnanmayın böyle şeylere inanmayın şaka bunlar şaka,

Adam arabasını satmak için gti dan yardım istemiş ne var bunda

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiit gelde içinizden geçelim

Bak sana 106 nasıl gidiyor göstereyim hem sattım son denemem olsun senin için tövbemi bozarım gelllllllll
    seni üzmek istemem ama siz gelirseniz bi ara istanbula itinayla ağırlarım içinizden geçerim yolcu ederim

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civic ies lerle corollalar ayni Yurur genelde 32ft antalyadada saxomuz var deneyelım ae101inle reel reel izleyelim bırakmış oluruz fake isleri . Gorelım nasil ezip geccen.
    durlan neyi ezip gecio cocugu gaza getirmeyin ezilirde gecermi bilmiorum ahhahahahaah
    - K -

________
    Dr.Ecu

32FT430
    Misafir
    hayır adam burda geçmiş neyi.neyi kabullenemiyoruz ki.bizim burda konuşmamız gerekenler ies'te iyi yürüyormuş falan filan.konuyu topladı çevirdiniz 32ft kardeşim getir kalkalıma gel getir stock ies deneyelim bakalım ne oluyor.hodri meydan.kumlucada vtec2 falan dayanmıyor ies'e geçileceksek

32FT430
    Misafir
    Alıntı yiit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya yigit abi ben burda ies'te iyi yürümüş onu demeye getiriyorum.siz yanlış anladınız beni

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 sx sin 1.6 katagorsinde bir kez vtec 2 tarafından zorlandığını gördüm bu sezonki iki drag'tada 1,6iesler fazla tutunamadı lar .. geleyim bu konu hakkındaki yorumuma bırak gti'ı sağlam yüklenmeden o dedikleri filtre egsozla sx e bile zorlanır 1.6ies bide otomatikse 2-3 arası sıkıntıdır o gti n en az 6-7 boy önde gaz kesmesi lazım. akıl var mantık var vti ile gti 'ı bukadar millet boşunamı rakip yaptı birbirine.

DogukanB
    Misafir
    Ft inanmış. Ne yazsanız ies geçti diyecek. Konuyu okuyan sevgili 6üye ve 1 misafir boşuna dil dökmeyin

32FT430
    Misafir
    yiğit abi sen konuyu en iyisi kitle kapat.başka yerlere gidiyor konu.boşuna birbirimizinde kalbini kırmaya gerginlik yaratmaya gerek yok.başka videolarda herkez falanca arabada güzel yürümüş helal olsun diyolar bu konuyu açtık tam tersi oldu :S

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dogukan o zmn cs gel kafana vuriim hadi
    - K -

________
    Dr.Ecu

32FT430
    Misafir
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ft inanmış. Ne yazsanız ies geçti diyecek. Konuyu okuyan sevgili 6üye ve 1 misafir boşuna dil dökmeyin
    dogukan abi bak sende beni yanlış anlamışsın abicim.ben ies'te güzeL yürümüşe getirmek istiyorum yoksa türkiyedeki bütün ies'ler 106 gti'ları tokatlat geçer demiyorum ki.niye yanlış anlıyorsunuz beni

DogukanB
    Misafir
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogukan o zmn cs gel kafana vuriim hadi
    Şu saniyeler içinde evden çıkıyorum, içindeki het çat yama hevesini yarına sakla.

Neyse konu sapmasın; İes forevırr

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=32FT430;817745]dogukan abi bak sende beni yanlış anlamışsın abicim.ben ies'te güzeL yürümüşe getirmek istiyorum yoksa türkiyedeki bütün ies'ler 106 gti'ları tokatlat geçer demiyorum ki.niye yanlış anlıyorsunuz beni [/QUOT

durumu anlamak zor diilde 1.6 iesler yürürü belli hee çoğu 1,6 arabadan tabiki daha ii hatta 2,0 lardan ama şu videoyu 2.0 accordla,bmw 3,20 ile opel astra ile çekmişm olsa herkes 1,6ies sin yürüşüyünü görürdü bence .. söliyen kaçtı

32FT430
    Misafir
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gene diyorum abicim ben burda ies'te güzel yürümüşe getiriyorum ya.hala yanlış anlıyorsunuz beni.ies 106 gti'ın rakibi demiyorum ki.birisi hot hatch öbürü aile otosu sedan.burda bu video için yorum yapmıyor muyuz ? bende civic iyi yürümüş diyorum.sen kalkmış gel saxo ile kalkalım diyorsun.akıl mantık alıyor mu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)