Çok iyi. Slicklerin iş yaptığına sevindim abi. Tebrik ederim :)
Printable View
Çok iyi. Slicklerin iş yaptığına sevindim abi. Tebrik ederim :)
sırf clio rs i izlemek için geldim...kadir abi senı goremedım bı 10dk aradım sonra hiç yarış izlemeden geri dondum.3 saat arabanın ıcınde klıma acık uyudum zaten tellerin ustune bide çivili tel cekmısler ki yani bı daa yarış olsa konyaya kimse gelmeyecek heralde :D
Kadir abi videolar ve yorumlar için teşekkürler, yine güzel bir deneyim oldu benim için. Birazdaha denk araçlar olsaydı daha keyifli olurdu herhalde. Latikler güzeldi Bora teşekkürler. Gittik eğlendik geldik.
vti ile rs noldu vti mi geçti rs mi ? ayrıca turbo doğan vs rs dede doğan geçmiş herhalde yanlış görmediysem :P
Tebrikler kardeşim. Çok sevindim derece aldığına. Duyduğuma göre rakiplerinde turbo veya NOS olmasaymış ciddi işler çıkaracakmışsın.
Artık şu şanzumanını da hallet de bir sonraki draglarda daha yukarılara çıkart sürelerini.
Kardeşime ve tabii ki Clio RS' e tebrikler ve Maşallah :) RS ler listelerine bir başarı daha eklemiş oldu böylelikle.
Kola getirilecekti o olayı gören oldumu acaba varmıydı kola? Katılım fazla olmayınca organizasyon erken bitmiş.
Kardeşim çok teşekkür ederim, kendi el emeğim ile yaptığım motorun sorun çıkarmaması en büyük keyifti açıkçası. yine acemiliklerimiz oldu, o anki konsantrasyon probleminden 3-4bin rpm de aracı kaldırınca lastiklerde güzel tutunca araç feci bayıldı ama sonuçtan memnunum. Her yarış bir deneyim işte. En kısa zamanda seninde RS lere geri dönüşünü bekliyorum ;)
Kola yoktu malesef :) dediklerine göre geçenlerde yapılan motodragda kullanmışlar kolayı onun kalıntıları varmış, asfaltın tutuşu izmitten daha iyiydi.
Vti yı farklı şekilde geçtik, turbo şahin de ise 2. vitese 2. 3. denemede geçirmeme rağmen finişte yakalayıp geçtim, 2-0 malup ettik. Şahin turbo seeding lerde bizim sınıfın en iyi derece yapan aracıydı, ama yarışda farklı oldu.
Dubaide bırak Clio RS i Evo bile görmedim ben :D Heryer Modena ve Lambo :D
Kapıda görevli olduğum için anca birkaç yarışa bakabildim. Zordu tabi 15 kişi o kadar kişiye yetişmek.Deneyimsizliğin bazen ufaktan dert oldu ama neyse gene de güzel bir gündü. Kazasız belasız bitirdik.
şaban abinin makine kasıp kavurmuş ortalığı :)
çok güzel olmuş kadir eline sağlık
ordu ünye de 1000 m lik hava alanı diye düşünülüp betonu tamamlandıktan sonra terk edilen boş pist var 15 senedir bakıp bakıp içim sızlar uçak pisti olamadı drag pisti bari olsaydı bi karadenize de uzanda el at şu işe yahu :)