tespitlerinde biyere kadar haklısın bora, fakat barışın rs ve k-vtec ile stock rc arasında okadar fark olması çok normal sonuçta ikiside yüklü araçlar, stock bir rs le denese okadar fark olmaz heralde..
Printable View
tespitlerinde biyere kadar haklısın bora, fakat barışın rs ve k-vtec ile stock rc arasında okadar fark olması çok normal sonuçta ikiside yüklü araçlar, stock bir rs le denese okadar fark olmaz heralde..
Barışın denediği rc yi kullanan arkadaş clioyu kullansaydı yan yana giderlerdi :)
Pilotajda önemli kesinlikle..Videolarda da görülüyor future king 10 numara vites atıyor..kilolar eşit gibi golf ve Rc nin ama golf 6 vites olduğundan ilk vitesleri daha kısa zannedersem.Sonuçlar olması gerektiği gibi bence.
Sirf bu sanziman yuzunden r56 jcw ye gecmeyi dusunuyorum.
Serhat ama yüklü dediğin vtecte headers egzoz ve cai var. Bence bu pek de yük sayılmaz 1.6 cc lik bir araç için. Utkunun RS var onda sadece filtre ve egzoz varken hatta egzozları standart halinde bile yürüdüğümüzde yani sadece filtresi varken EB RS ten sadece 3 boy yiyordu. Onu da 230kmh ya kadar yiyordu. Yani öyle pat diye 2. vitesten itibaren geriye düşmüyordu.
Kaldı ki ben EB RS ile EH Vtece 230kmh ya kadar 5 boy civarı geçtim en son. Hatta 4 defa filan denedik videoları da mevcut. AB Vtec ile de 4 boy civarı oluyordu 220kmh ya kadar. K Vtec EH ve AB Vtecten nekadar iyi olabilir ki? Ama K Vtec ile stock RC yürüdüğünde RC malesef tutunamamıştı bile. O açıdan demek istedim. Ama haklı olabilirsiniz. Belki ben gerçekten fazla karamsar düşünüyorum.
Ama herne olursa olsun Stock RC' nin o speclere göre yine de hakkı daha fazla. Birşey malesef o arabayı tıkıyor. Yoksa hepsinin mi şöförü kötü? Ben zannetmiyorum.
kamer Rc gecemiyorduki yolcu sayısı fazlaydı Rc'de ben öyle hatırlıyorum..
ben deıl cenk k vtecı dıolar. muratın eskı arabayı.bende 16 jant varken ımkansız zaten:)
Oncelikle gelen arkadaslara tesekkurler, seviyeli bir ortam vardi hos sohbetle denedik geldik :)
207'lerin motorlarinin ust deviri kotu bence.. Yeni yazilimla ustler doldurulursa denk gucteki araclarla daha iyi yuruyebilir diye dusunuyorum :) Golf'le denemelerde de hic fena degildi RC..
Bana acil stock 207GT lazim (-) guc mu veriyorum yoksa (+) mi bilmek icin.. Ona gore filtre degistirebilirim belki.. Tabi once temizlemem lazim su an siyah-gri renkte :)
Ben RC ile dogru duzgun deneyemedim ama RC gecti beni.. Ne kadar oldugunu hatirlamiyorum,ne desem yalan..
maşallah araçalara sessiz tıss tıss denemeler olmuş hepsi gayet güzel yürüyor
levent haber verseydin bende gelirdim belki:D