sökük gezmiyordun kankacım araban zaten darmadumandı söküktü sen sökmemiştin ;) ben sana laf ettin demiyorum zaten sorun yok :)
bu arada vti da hafif volan stage 2 baskı vs vs varmı ?
Printable View
komple eksoz sıstemı var kısa var fıltre kıtı o kadar
yani asıl denilenler stage 2 baskısının olduu hafif volanının olduu beyinden emin diilim ama uçlarda timing inin olduu vs vs neyse bi drag için kimse yalan atmaz heralde tekrar maşallah 2 güçlü antalyalıya
baskı balata var exedy ama orjınalıde olsa bısey degıstırmez o hafıf volan yok beyın vtı da ole ha deyınce sokup takabılıcegın bısey deıl 106 saxo gıbı deıl beyınle alakalı en ufak bırsey yoktu tımıng de yok bız sadece erdınc le bırlıkte avansını kurcaladık azcık o kadar
sonucta 2kısıde bızım arabamız onemlı olan heyecan o olmus bu gecmıs onemlı degıll.....
onur kardeşim ben hakanın arkadaşıyım manavgattan hakan volan aldı ama takılmadı buna emin ol daha pokinin dediği gibi kutusunda duruyor istersen çıkın gelin gösterelim tabi volan takıp sökmek kolay bişey deil hatta manavgatta takıcak biri yok için rahat olsun onur kardeş sadece kısa filitre brıdgstone adrenalınler komple eksoz baskı balata başka yok ...