teşekkurler, tekrar maşallah.
Printable View
gt 170 e chıp yapılırsa dıer aracları gececektır tahmınım...
butun araclar cok guzel masallah cok da guzel denemeler olmus kazasız belasız dıyelım...
Teşekkür ederim hocam..Gt alt devirlerde daha canlı..benim yazılımdan sonra alt devirde pek bir fark olmadı o yüzden gt ilk başta kafa çıkarıyor ben 4000 devire gelince birden uzuyorum..3. viteste bu zaman aralığı biraz daha kısalıyor..Fakat 6 viteste denediğimizde benim alt devirler daha canlı..araç stok'kende 6 aynı şekildeydi daha öncede başka bi gt ile denemiştik..
kullandığın egsoz sizteminide söylersen ardaki 6 bg lik farkı hangi markayla veya işlemle aldığınıda öğrenebiliriz :) ilerde işimize yarayabilir ;)
Marka İskender usta :) ortayı başka bi kazanla değiştirdim son susturucuyu iptal ettim..Diğer herşey orjinal sensörler üzerinde..Ufak bi işlem ama turbodan dolayı güzel güç verdi..
gayet keyifli denemeler olmuş. Elinize sağlık...
Tüm araçlara maşallah zevkli denemeler olmuş
Cemo artık yazılım yapmanın zamanı gelmiş vitesi kanırta kanırta nereye kadar :D
çok güzel değer almışsın ya ilginç :)
biz burda 2tane tsi yaptık 2side 140hp idi
1.si superchips yazılım + remus tsi için özel üretim son susturucu + simota tsi için özel üretim karbon cai 174hp
2.si servis bmx beynini taktı + orta susturucu iptal + universal otto son susturucu 160hp verdi :soru:
egzoz yap cem bence ilk once ustune chip...140 lık başarılı olmuş, gtc de bnm geldiğim zmankinden daha iyi yürüyor...
güzel bir egzost la keyıf artar bencede bı gun beraber gıdelım dyno ya
maaşallah kemalim gel yapalım şu filtre kitinide beygirlerin çogalsın :))
sende eger egzoz varsa (kat iptali ki son susturucu bile farkeder) alt devirlerin ölmesi ve üst devirlerde daha iyi gitmen cok normal olmuş.
Astra güzel gitmiş. Bende denemek isterim bir akşam sizlerle..
Bu arada Astranın egzoz sesi cok guzel.. Maşallah tüm araçlara..