tamam anladım bende zaten barış banada komik geldi fanatkikliğe gerek yok göz var nizam var vtı opc ile kıyaslanamaz bile bence o speclerdeki vtı 1.6gtc demişler zaaten o zaman eyw:icon_tup:
Printable View
bence vtekin manifold boyutu yanlis, hem emme hem egzoz gereksiz buyuk...
opc nokta yapar vtı ı klasman deıl ztn kasmaya gerek yok,
hedrs egsozlu typerlarla guzel olur derım..
200luk gtc turboyla ıyı olur onde gıder muhtemel ama 200e dogru gene gecılır gıbı gelıo..
yok artık lebron james...
muharrem alının arabası hakkatten guzel gııdıor fakat egzantrık yapacak edecek yada benım yaptıgım gıbı gırecek ısın ıcıne sonra takacak egzantrıklerını o zaman hakıkaten gıderlı bı vtec olur....
gecen wıdesu wardı lacıwert vtec ...
ha bu araba muharrem ben aykut :D
bu araba 2.0 gtc ise ankarada kadir abilerin clio rs ile denedikleri evo motorlu astra falandı sanırım..
Arkadaşlar, bilip bilmeden görmeden konuşmamak lazım. Nokta yaparmış.... Nereye yapıyo noktaaa?
Aracımda clio lu aradaşın koyduğu videodaki halinden extra hiçbirşey olmadığı gibi Cliolarla denediğim zamanlardan artı olarak bagajın havuzuna kestirdiğim sunta, pandizot falanla çıkmıştım ve plakasını hatırlamıyorum arkadaşın eğer üye ise kendi yazsın sonucu Siyah 2.0 Turbo OPC (241hp) idi araba .
*Onlar iki kişi ben tek iken vtec üstü denemelerde 5e attığım anda sinyal verip önüne geçtim.
*Teke tek denemelerde vtec üstü 220 ye kadar yarım boy öndeyim
Aracın sahibi arkadaş gelirse inş oda yazar hatırladıklarını...
Kulaktan dolma videodan görme konuşmayalım lütfen.
maşallah o zmn vtı a mı delım ne dıelım, astrayada maşallah kesıcıye kdr yanyana 241hp dımı ben 230hpym opcye denemeye cekınırım muhtemel vardır bı sorunu herhalde..
241 hp lik astranın sahibinin dilinden duydum geçildiğini söyledi. kimseye birşey ıspatlamaya çalışmıyoruz,birşeyleri kanıtlamamızada gerek yok. he opelin motorunda sorun vardır o gece yürümemiştir ona lafım yok.. bencede 241 hp astrayı vtı geçemez ama.. sonuç o gece o oldu.biz sonucu söyledik.gerisi bizi ilgilendirmez. elmayı aldımı yedimi sindirdimi,sindirdikten sonra ne oldu v.s v.s o kısımları bizi ilgilendirmez. o gece ZS vtı 241 hp lik astrayı geçti nokta.
241hp lik astrayı geçemez.. sadece o denediği aracı ve o şöförlü astrayı geçmiştir..
olmaz açıklasın biri :D
Opc turbosu mu opc turbosu almak için turbo değiştirilir mi ya cücük kadar fark ya vardır ya yoktur. :)
Ayrıca vti ile opc arasında dağlar kadar fark var.Zaten arkadaş bi camları sökmediğim kaldı diye kendisi söylemiş.
kadir abi deneyelim yarın...ama 6 ya çektigimde en son geçmeye başlamıştım ben cenk i o ara sanki daha sert gıdıyo gibi gtc...bu arada turbosu orjınal bugun alper kesınlıkle acsınlar baksınlar ben actım baktm orjınal dedi...vede ısrarla bugun yıne sordum o da yazılım attırdıgını attırınca arabanın kendıne geldıgını duzeldıgını soyledı..bı dyno day yapmak şart oldu yani