yaşar sizce yaşarmı yaşamazmı yarışmasına hoş geldiniz.
a) yaşar
b) yaşamaz
c) yaşar gibi yapıp fake atar
d) hiç biri
Printable View
daha geliştirmedikde ankarada çok profosyonel bir bilgisyarcı varmış KOPartıyomuş piyasayı onunla görüşüp sp3 paketini çıkartıcaz inş. ozaman tekme tokat kafa göz girebilirsiniz. Copyright AlayınaGider Production
puahahahahahahah cok ıyıııı :D
program ile argelerımız devam edıyor telif hakkı erayın oldgu ıcın sımdılık sadece tt de kullanıcalara özel bı paket yaptık ama bunu msne aysükü yaho gıbı toplu kullanıabılcegınız paketıde cıkıcak
not: bunun bırde antialayınagider paketi var onuda pc nıze tatil çeki olrak yoluyorlar
çok şom ağızlı bir hareket olmuş..:)
antialayına gider 0,31 kop versiyonu kullanmaktayım çok lag yapıyor onu çözdükleri zaman herşey çözülecek sanırım mermiler kesik kesik gidiyor :)
aslına bakarsan lag olayını çözeli baya oldu ben denedım sende dene lag kesilir.
http://i285.photobucket.com/albums/l...133240050c.jpg
bu duşdakı suyu fışkırtan şeyin adını bilmıyuorum muslukmu ne o baya ciğerliymiş
yeni cupraların pompası gibi 136bar basıyo
5 ıncı enjektor yapsak dıreksıyonada dugmesını koyup uzerınede bozuk para yapıstırsak bunun kadar etkılermı bır zengın banyosu yaparmı abi bilmediğim içi soruyorum
bende zengınler gibi bol su ıcınde abdest almak ıstyorum
Megane²x406v6=kop42
hüseyin karadayı style
15 sanıyedekı manyak eray ıste :D
ne günlerdi be BBG gibisi varmı.
bu videoda hic cirkin kız yokmu benmi goremedim :D:D
eray abdest tutarmı deterjanla yıkanınca
Yaw şunu biri youtube atsın olmazmı :)
Şom ağızlı buna deniyor sanırım :D
abiiii efsanee olmus efsane yuz yıldır yorum yapmaya gerek gordugum bır vıdeo adamın ses tonu efsane ...
Senin som azına ediim der gibi resmen psikoanaliz bir video aman aman ya :D
ahahaha eray sen nie talk show yapmıyosun medya maymunu :hehe:
Başarılı bir video yorumcu cok iyi.
'gol olur' lafı aklıma geldi nedense :D
mertere kadar dayanır insan be
Hahahahuhaha :D çok iyiydi
süperdi, şuan çok iyi geldii :D
ahahah ne tipler var şu istanbul da ya :)
elemanda hayatımda gördüğüm en şom ağızlı :)