bunu sölemeyide unutmuşum burak kardeşimde hatırlatmış saolsun bide bu gerçek var ztn
Printable View
bunu sölemeyide unutmuşum burak kardeşimde hatırlatmış saolsun bide bu gerçek var ztn
shiftlock weya e brake kullanmadığın sürece araka iki lasitğinide birbirine yakın oranlarda döndüremezsin dolayısı ile
1 way lsd olan bi araçta arabayı yükten kaldırınca iki lasitğinde bagımsiz çalışmaya başlar dolayısı ile çizgiseine girmeye çalışır araba
başka bi şey daha
m5 in arkası yani yürüyeni bağımsız mustang gibi
1945 den kalma at arabası mantığı ile çalımıyo dolayısı ile araba daha çok tutunmaya çalışıyo. Başka bi konu daha slalom gibi agılık transferini ani we hızlı olduğu sürüşlerde ağır we uzun araba dezavantajlıdır ama uzun virajlarda we yan gitmek konusuda da bi o kadar awantajlıdır.
arkası bağımsız olan bi araba tandem axle bi araba gibi lift off cvp vermez, lift off ile de kullandığın ağırlık transferidir ki o kadar geniş çaplı bi roundabout ta daha fazla hız taşıman lazım
ben bilmem :soru: keichi usta bilir :D
bu konuları o na danışmak lazım üstad o
öğrenirsin öğretiriz bsg'cim :)
kimse usta olduğunu sölemiyo zaten hatta usta olan kimsede yok zaten
hyr abi mani abimiz bilir yapmayın lütfen arkadaşlar jant ı temizlemeyi kimden öğrendik biz :):):):)
siz sasırmıssınız yaa. ne anlatıosunz :)
maraba dunyalılar :)
-Paylaşım için teşekkürler , Anıl'ı bilen bilir ..
-Bilmeyende öğrenir yeşilköy tayfasında güzel driftçiler var .. :D
O gece hiç istediğim gibi,yada herzaman olduğu gibi,yapamadım bende.Bu işin özürü olmaz biliyorum,yapamamışsak yapamamışız.İlerde yaparız, lastiğimizi kilidimizi alır gene deneriz. Tüm göbekler bizim =)