sana cevap yazmiyim dimi sana cevap değilde ağzıma geleni yazardımda neyse yaş farkı var saygı bende kalsın gerzeklik bende kalsın.
Printable View
sakin yaaa bugün yeterince aksiyonlu ekşınlı bi gündü zaten alayımız tatil spec az kaldı :D
seko sen milletin osunla busunla ilgileneceğine çıkarsana şu aracını.
Buda benden gelsin enesin m3 denemesi
http://www.youtube.com/watch?v=Za9vsH8RMvo
BA typer çok güzel gidiyor maşaallah yaşasın 50 kilolar :D ahahaha
typer çok iyi gidiyo gerçekten maşallah...
Neye celalleddin onu anlamadım onu pm atıver bari bende anlayamadım bu arada atar ile gider kime yapmısım sen not almısın onuda yazıver pm den bende bileyim olurmu :icon_tup:
he bu arada skn nin videosu vardı m3 ile olan en sagdan da sanırım ba geliyor sanırım siyat ctr oradada maşallahı var yine guzel gitmis ba :icon_tup:
şansını zorlama istersen bak eşref saatime geldin eyw çektim uzatma
cupra yazılımdan sonra bi sıkıntı var şuan çözülmeye çalışılıyo.
iki araçada maş. bu arada
yaw Seko alem adamsın. yazdıklarını okuyan biri seni typeR düşmanı zanneder. dostum boşver cuprayı, reno RS i yaw. sen artık TypeR sahibisin. TypeR ı nasıl yürütürüm diye zamanını harca. Boşver cuprayı clio rs i...
maşallah enes çok güzel gidiyo BA :)
Neden atışayım insanların kalbini kırayım manyakmıyım ben merak ediyorum ve diyorumki cupra da acaba bir sıkıntımı var ben bu işlerin icinde degilim denemeye cıkmam çok fazla araç bilmem sorunca kotu oluyor bilenlerden veya deneyenlerden birsey ogrenmenin imkanı yok devlet sırrı sanki :)
Sonradan bir arkadas yazmış cupra da ufak tefek sıkıntı var diye .
eds ile gns nin videolarıda bir dunya dondu yorum yapıldı onun uzerine boyle bir video gorunce insan ister istemez karsılastırma yapıyor .
Kimse kırılmasın gucenmesin konu kitlenmezse birseyler ogrenecez ..
Sanırım bu kasa Cupralar beklendiği gibi gitmiyor. Geçen de Silivride benim eski EB RS' in yeni sahibi denemiş bu kasa stock bir Cupra R ile ve sonuç bundan beter olmuş. Cupra tutunamamış bile.
http://www.cihanesen.net/caner.jpg
maşallah :D