bu arada formula da en az arıza yapan, uzun sure pıstte kalan az pıt yapan araclar da renault takımınındır. yanı en ıyı arac ferrarı deıldır. en ıyı sofor ferrarınındır. bence sen bıraz arastır dostum.
Printable View
bu arada formula da en az arıza yapan, uzun sure pıstte kalan az pıt yapan araclar da renault takımınındır. yanı en ıyı arac ferrarı deıldır. en ıyı sofor ferrarınındır. bence sen bıraz arastır dostum.
kimin anlamadıgı belli, tutturmuşun yağmurlu diye, ben sezon vermedim dikkatini çekerse !!! Bana Göre F1 en iyi pilotları Hakinen & Raikonen,
sana göre başka birisi olabilir...
Bu arada 2000 sezonundan bir yarış (Spa) sana özel yağmurlu,ayrıca F1 de kimse virajı yanlıyarak dönememiştir :) mucx
http://www.youtube.com/watch?v=DX5jhTgLY-I
eriador sırf lastik avantajı sayesinde işi götürdü dersen haksızlık edersin McLaren'e de,Hakkinene de,o sene lastiklerde iyiydi araçta iyiydi,mika zaten iyi pilot.
arkadaşım bilmiyosun işte bana o yarışı bi anlatsana ? o geçiş ne zamn oldu nasıl oldu bi sölermisn ?
dur sana açıklim o gün yarış ortasında yağan yağmur dün dengeleri alt üst etti Michael açık ara farkla giderken bi kumar oynadı we geçiş lastikleri ile kaldı mika ile normal kuru hava lastiklerini taktı ... yarış ilerledikçe açan güneş we araçların oluşturduğu yarış çizgisi iyice kurudu resmen kuru oldu hiç su kalmadı ! aradaki farkı çabucak eritti tur başına 1.5 saniye kadar hızlıydı michael den çünkü normal kuru zemin lastikleri wardı ! ... tamamiyle kuru zemin lastiklerinin sağladığı bir avantaj o geçiş ...
basın toplantısında lastik tercihini kuru yaptığı içn çok memnn kaldığını sölemişti zaten ! ( belki bilmessin kuru havada geçiş lastikleri tam bi dezavantajdır normal lastikler ezici üstünlük sağlar adı üzerinde geçiş lastiği ... )
1 tane geçişle buna karar weriyorsun ?? :) biraz da michael i arat bakalım youtube de kaç defa geçmiş mika yı sayalım bi ???
"F1 de kimse virajı yanlıyarak dönememiştir :)" demişin ... ralli mi bu arkadaşım ? F1 bu Formula - 1 yane ... yanlamak la uzaktan yakından alakası olmayan bişi çok yan istiyosan WRC izle U virajını bile yanlıyarak dönüyorlar orda ;)
Yanlarsan lastiğin erir ... buda tutunmada dez avantajdır bilirsn F1 saliseler yarış kazandırır ...
+ Rahmetli Senna Yanlıyarak Adam geçmiştir ... sırf mikaya özel deildir merak etme :) ( Tıkla izle ! )
ordaki en dandik pilot bile istese öle bi yanlarki aklın durur rahat ol ... önüne gelenleri F1 pilotu yapmıyolar ...
ewt doru biraz haksızlık oldu aynı şartlar da coulthard da wardı ama gördük halini burda biraz mika nn hakkını yedm doru diosn pardon
+1907 mnks çok doru bi deray a deyinmiş .
Renault gerçek hayatta çok abartı spor otomobiller çıkmarmayabilir ... ama F1 in efsanesidir ... 97 de bıraktıklarından sonra geri döndüklerinden sonra F1 racing de Renault efsanesi diye 3-4 sayfa yazı wardı Reno mucizilerini anlatıyordu onlarıda okumanı tavsiye ederm sana we öpücüğünüde iade ederm muck ... ;)
Vay be,efsane adam...
Shumi nin her kazandıgı yarıştan sonra o taka cıkıp vargücüle zıplaması kadar beni etkileyen sey cok azdır.Gercekten de bıraktıgında duydugum hüznü ve boşluk hissini gercekten cok iyi hatırlıyorum:(
Fakat bilinçli her sprocu ya da yonetici ya da toplum onunde gorev yapan insan gibi gerektigi yerde bırakmayı ve kendi yerine genclerin yetişmesini saglamayı bilmeli.işte bu zihniyet bizde oturmadıgı için hala H.Şükür futbol sahalarında,S.Demirel ismi hala siyaset sahnelerinde ya da bunun gibi bircok ornek ortalarda...
i_could...
hangi yanlama yaaa hangi yanlama
pilotaj hatasından dolayı dengesi kayolan aracı toparlamak için verilen cabamıdır yanlamak ?
yanlamak hız kaybetmeden aracı kaydırmaktır önce onu örenmek lazım :)
ayrıca schuminin cok gusel yagmurlu havalrda kaydırdıgı virajlar vardır http://www.youtube.com/watch?v=LloiqutFAeM
Adam rainmaster ya tşk ler mnks paylaşm içn :)
Senin espri anlayışın bu kadar işte !!!
cok agresif insanlarsınız ya, her şeyin en iyisini ben bilirim,ben yaparım vs.. vs.. bizimi burda bir tabir vardır '' etliekmek kafalı'' diye bu hitaba cok uygunsunuz, diğer msjlarda da, sana göre Schmi dir bana Göre Kimi en iyi pilot bu Fb - gs taratışması gibi bir şey,
En Büyük sizlersiniz en iyi siz bilirsiniz !!
ya dostum ;
bilip bilmeden çok biliyormuş gibi iddaa ediyorsun ! spa yarışını örnek wermişin daha yarışı izlemediğin belli ! tamamiyle kuru zemin lastiklerinin sağladığı olan bir geçiş i bana yutturmaya çalışıyosun ...
yok efendm adam yanlamış diyosun ondan başka yanlıyan yok diyorsun !? demedin mi dedin ! :) F1 de yanlamak nedir abi bunu sakın dışarda bi yerde söleme fena alay konusu olursun kalbin kırılır üzülürsün
izlemediğin yarışları örnek koyma olup biteni bilmiosn böyle sobe olursn !
bilip bilmeden konuşuyorsn sonra gelmişin bize siz kralsınız siz bilirsiniz diyosn ya git ya komiksin walla ...
ewt f1 de yanlamadan bahseden adamdan daha iyi bilirm bu işi :)