yo 2.0cc ler sarıyor bn biliyorum 2. vites 3.vites utanmasa 4. vites bile sarıcak :D
Printable View
yo 2.0cc ler sarıyor bn biliyorum 2. vites 3.vites utanmasa 4. vites bile sarıcak :D
olum konuyu dağıtmayalım banlanıcaz neyse görüşürüz ansızın bir yerde :D
Araçlara maşaallah opc daha iyi gitmesini beklerdim bir yerde sorun var mami ayarları çok kaçırdı gibi :D
neden olmasın dayı :D
arabayı ilk defa kullandım ama çok zor çözdüm araba o kadar elektironik şey varki kafayı versiniz :D ayağını gazdan çekmeden atınca vitesi 1 saniye sonra algılıyor vitesin geçtiğini. 2. kornada bastığın zaman 3. kornada algılıyıp gidiyor tabi bide muharremin korna basışı da bi ayrı alem :D
sonuç olarak arabanın bana göre bu stock hali ile yürürü bu kadar 3. viteste bastığımız zaman ben kullandığım zaman 3 te bi kafayı uzatıyor ama sonra sıçıyo... bu elektronik sistemler olmasa daha iyi yürüyeceğine inaniyorum.
bide artk arabayı ben çözdüm yavaş yavaş sahibinede öğretiyoruz :)
ama tabi muharremin arabasına laf yok hak ettiği gibi gidiyor kimse bişey diyemez :)
SKN' ye BYE'mı yapıcan yoksa yasin :D:D:D
Bu opc kaç hp?
240 hp opc 10 krktr
vites geçişleri için tebrikler;) araçlarınıza maşallah
O zaman Corsa OPC ile dengesiz olur, onun için K-PRO Suz yani, BA Type-R lazım :hihih:
Maşallah Muharrem uzak ara olmuş:), opc cupra deneyen varmı stok halde
Allah eline koluna ayağına zeval vermesin o nasıl vites değiştirmek öyle :D masallah ;)
maşallah her 2 aracada,güzel deneme olmuş
MAşallah .. Maşşallahh :)
Ayara diye çıkıp deneme yapanlar utansın :)
Opc standarta göre bence güzel gidiyor ama stock Cupra ile ne olur kestiremedim açıkçası..
bi kac dergide okudugum 0-1000m testlerinde az daha kotu opc; cupradan// ama cok fark yoktu siniflarinin en hizli araclari sonucta..
R powerrrrr :)
valla denemeden çok typer in vites atışı beni daha çok cezbetti harikasın valla:)