King mi? ateşleme ortalığııııı :D
Printable View
hava biraz yağışlı ama canım sıkkın hertürlü varım ben akşam düzelir muhakkak varmı gelen?
ben anca vtec geçebiliyom moruk :D
eğer rot 68 ise bizim buranın aracı cooper da dny 70 ise hasan abinin arabası
Selamün aleyküm Arkadaşlar Yeni üye oldumm anca onaylanmasını bekledim
Kardeş mrb ogün farkındaysan biz rotla 4 5 kere denedik benim araba çok ısındı yanıyordu artık balatalar bile ateş atıordu ve ben 2 kişiydim yanımdaki adam 90kilo arabam 1.250kilo sen yanaştın deniyelim dedin tek kişiydin araban tahmini 900kilo ve avantajlısın ilk denemeiz önce kalktın öndeydin ikincide 2vites önde oluosun 3.cü viteste burun çıkartıorum öle 4de filan durduk zaten ama illa benii nokta etiğini idda ediorsan cumartesi günü deneriz benim arabam full stoc filitre dahi yok ama beni yine nokta etmen imkansız...
myredline dostum ogün hatta sizin tayfadan 41 plaka vts vardı oda geldi yanıma dediki deniyelim tmm dedim oda 2 de 3de önddeydi ve onda kısa filan varmış. tekti ben 2 yine. ama 3ün sonu bye bye yapıorum aradan 1 gün geçti demiş rot vteci cooper si işte boy boy geçtim nokta oldular bende duyunca çağırdık gel deniyelm yok ben öle birey demedim dedi kıvırmaya başladı olmaz denicez dedik denedik 2tane videom var elimde yani öle bir boy atmıyıyorum yani rahmanlar ataşehir arası kilometre kadar fark oluo gerek yok böle şeylere biz işin eğlencesindeyiz sen geçmişsin ben geçmişim sorn deil ama abartmaya atmaya gerek yok.