:):):):):):)
Printable View
3 tur mu komıklık olmasın turbo arabaya atmoısferık araba kıyaslıosunuz rolıng dıosunuz onurcum ben kabul edıyorum bu megane cı arkadasımız ortaya guzel bır ıdda koyarsa senın saxo ıle rolıngde yaparız ama yarıstıgımıza degmelı bı ıdda olsun ucunda
illede roll derlerse çeşitli makinalarımız mevcuttur, kapımız sonuna kadar açık bizde rolling den bol bişey yok....
sinan abi aramıza hoşgeldin fakat senden hiç böyle bi tepki beklemezdim açıkcası, onur benim en samimi arkadaşım senin arabanla denemesinede ben vesile oldum. denediğimiz gün hiç bi sorun yoktu denemelerimizi yaptık.hepberaber dedik araba ağır oldugu için kalkışta saxoyu geçemiyo ama roll de geçer.sokak ağzı felan yazmışsın olmamış. "kabahat bende ki muhattap aldım"demişsin madem öyle bende seni muhattab felan almam bundan sonra kelimeleri biraz seçerek yaz. onur senin ne arabana *** attı nede şöförlüğüne. rollde 3tur demişsin tur derken neyi kastettin :soru: tur diye bi tabir ilk defa duyuyorum.
Roll yapacak araç arayan RC var..:D:D:D
hoşgeldin abi foruma:DRS fotolarıda ekle bir ara valla:D
benim seninle sorunum yok severim seni.
agır oldugu için geçemiyecegini sizde bilyordunuz bende reklam yapmak için mi bu videoyu eklediniz. rollde yapıp o videoyuda aynı konuya ekleseydiniz daha güzel bir konu olmazmıydı.
ben roll deki videoyla bir konu açsam oda hemen bende darg ta geçerdim ama darg yapmadı dese. bende araç hafif geçerdi beni diye geçiştirsem nasıl olurdu. OLMAZDI
tabi ki...
1-araba sarmadı dedi (aracıma ... )
2-sarmadı diyen arkadaş başka bir mesajında iyi şöför sardırmadan kaldırır da dedi.( bana ... ) tekrar oku mesajları bu kelimeler var mı yok mu_
Hocam sen niye bosuna canını sıkıyorsun yaw ??
Saxo nun nasıl gittigini Meggy nin nasıl gittigini herkes biliyor duruma gore saxo gecebilir yeri gelir rs gecer .
sonucta bu iki arac tamamen baska sınıf araclar ara sıra bole durumlar olur.
Bu arada rs i sarmadan kaldıran babayigitede tebrikler :D
Bence biraz hırslarından arın, ondan sonra bu gibi keyifli aktivitelere yönel. Tüm yazılarını okudum her biri birbirinden gergin ve sürekli bişeyleri ıspatlamaya çalışıyorsun.
Sen bilmiyormuydun gülle gibi arabanın 1000kg. ın altındaki bir aracı dragda geçemeyeceğini? Şimdi bu agresif yazılar neden?
Bu sitedeki herkez rs in nasıl bir araç olduğunu senin kadar biliyordur.Bu yüzden megane rs'i savunmana gerek yok. Saxo vts'in Megane rs'ten daha hızlı bir araç olduğunu zanneden varsa da bırak bu şekilde düşünmeye devam etsin.
RS'ler çok komik arabalar gerçekden.
Ne zaman yürücek bu Clio-Megane RS ler :hahaha:
benim aracımlada saxoyu kaldırsak adam alır gider. Kalkmıyor cünkü rollingde ben giderim. Bunu bile bile drag yapıyorsamda videolardan gücenmem bariz belli birşey sonuc cünkü. Ama rollingde her türlü giderim var dersen; var atmosferik 1.6 araçlar. Getirirsin deneriz onlarda gecer bu iş ciğerle kebapla olmuyor maddiyata bakıyor arabana yatırdıklarına bakıyor