yineliyorum :)
avrupa yakası uyuma :)
Printable View
clio rs in yapılı miniyle yürümesi çok zor..... yasincim bide herkes kendi arabasından kuvetsiz bi araba görünce deneyim diyen çok olurr bu işler böle biliosun
:) denemeden kimse bişi göremez ztn :) hani laf attığımızdan deil yanlış anlama bizimde sıkıntılarımız var tabi dediğin gibi maksat muhabbet:) deneris :)
benim için geçmek geçilmek problem değil , video çekilmese bile olur . Hiç vtecle yada rs le denemedim onun için görmek istiyorum.
arabamda
%15kasnak
Headers , sonrası orjinal egzoz
Filtre
ne eksiği var ne de fazlası.
:) dorudur benimde egsoz filtre süprchips
Ozamann denee zevki görr :) :D
:) deneyelim :D
Bu saydıklarınızı takmış bir MCS Yekta'dan hızlı mı oluyor?
ben bişi demiorm ben sadece deneriz dedim 10 boy geçerim veya 10 boy geçiliirim demedim ki :) istersen deneriz geçersende maşlah aracına drm :)
Doğrudur barışın alt devir istemesini kabul eden yektadan bahsediyorsan o dur..
Yekta ya 200 e kdr tutunamıyordu barışın Rs videolardan öle hatırlıyorum ben zaten farketmez şimdi tahmini konuşuyoruz görkem denemek için yazmış varsa Rs ler denenir görkemin dediğim gibi egzoz yok aracında..
Deneriz, neden denemeyelim :)
Adı üstünde, deneme :)
bora abi yanyana yürüdüğümüzü iddia ediyordu bro ama ben 3 4 te açılıyordum yavaştan :) zaten 200 üstüne çıkmadık yanlış hatırlamıyorsam trafik yüzünden :) barışı da aynı şekilde 3-4 açılıyordum.. ba type r enesle ben denk yürürken enes barışa bi 4-5 boy atmıştı yanlış hatırlamıyorsam +220 de.. tam kaça kadar basıldı hatırlamıyorum ama bariz bir fark vardı arada yani :)
görkemin arabası benimle denk gidiyor hemen hemen :) benim arabaya birkaç ekstra daha geldi birkaç hafta sonra yüklü minileri geçtiğini iddia eden arkadaşlarla denemek isterim bende ne zamandır canım sıkılıyor zaten :D