evet niye sustunuz vtecçiler sword bey nerdesiniz :D
Printable View
evet niye sustunuz vtecçiler sword bey nerdesiniz :D
sword anca konuşsun boş boş :D
bu camlı olanı:)
http://img151.imageshack.us/img151/4881/0001156.jpg
bu hızda hiç titretmeden çekmiş maşallah:D
Murat ben istiyorum :D
Deniz mili istemem :D Bu arada o gösterdiğin kadrandaki sürat kaç km lere denk geliyor? Benim yaptığım hesaba göre en az 250km. Doğru mudur?
bu vteclerin kadran görüntülerine hayran kalıyorum. Metin'de bursa dan yeni aldı aracı gayet güzel bakımlı bir araç dediğine göre oda yaşlı amcadan almış hiç vtec açmamış :hehe:
Bıraktım bu işleri bi tekne aldım kafam rahat ama üsküdarın ordan geçerken bi 106 görüyorum göz kırpıyor ara sıra falanda filan.:hahaha:
lan cep telıme hangısnız mesaj cekdı ucretsız chek up kazanmısım maytap gecıosunuz benle
formumuzdan sadece insanlar yararlanabılır.
maaşallah iyi gitmiş sende iyi giriş yapdın hoşgeldin :)
Walla büyük düello var gibi baksana vtec ciler fenna hırs yaptı gibi deneyin bakalım burak görelim vteclerii bizde merak ediyoruz.
aynen öle hırs yapıcak bısey sonucta 20 araba varsa bı tanesı gecıcek sanslı bırısı cıkıcak..sonucta muhabbet..atara tutara gerek yok..
yok kanki biz zaten denicez muhabbetine şakasına diorum be forumdaki diğer arkadaşalarda bende gelirim bende denerim ben hepinizi geerm konsu oldu ya ondan öle takıldım :) bizim vtecler belli orda denicemiz vtecler belli zaten konuştumuz gibi sen biliosun :icon_tup:
dikkat edin yaw kalabalık olunca.sızın trafıkte skat.makas ata ata rollıng yapıosnuz:)