massalah allah kaza bela vermesın
merak ettıgım bır konu var orjınal pıstonları uzerınemı yaptınız super charget olayınıı![]()
massalah allah kaza bela vermesın
merak ettıgım bır konu var orjınal pıstonları uzerınemı yaptınız super charget olayınıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
arkadaşlar hepineze tek tek teşekkür ederim.tt de bir kaç kişi hariç kimsenin kalbini kırmadım hrkz gider hırs peşinde araba mevzusu yüzünden olur olmaz kişilerle polemige girdik.bir kaç araç hariç deneme şansımızda olmadı.bizi destekleyen arkdşlrda teşekkürler.sc uygulamasında MOTOR kapagı dahi açılmadı kesme biçme yapılmadı enjektörler degişti o kdr.baskı balata dahi orj.ileriye dönük intercoler vs işlemlerinede girmeyi düşünüyoruz şimdilik böle devam.
basarılı bır calısma tekrar masallah
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
cok emek harcadın ertan o sc ıcın bırıkımın emeyın calısman cok fazla hakettın aldın ısallah daha ıyı ve hızlı olman dıleyıyle kardesım emeye saygı sonsuz
maşallah...ustanın ellerine sağlık bu typerlara kırmızıda çok fena duruyor...
eg sedan vtec
SC çok keyifli olmuştur ..masallah ALLAH kaza bela vermesın
allah kaza bela vermesin kardeşim çok emek var üstünde ama istedigin gibi oldu.. maaşallah demekten başka bişey gelmiyor aklıma..
ABİ senın orjınal cekım bı kayıt vardı tahmınen bugra çekmışti sen onu koysana ya nettede bulamıorum zaten...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)