|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
nolur kimse benle kavga etmesin kimseye gelir gider bişey yapmıyorum
telefonda süreleri başlangıç 2.7 bitiş 10.5 olarak okuyorum telefonun yalancısıyım 7.8 saniye olarak ben gördüm fazlası olabilir amenna azı olursada tabi ne mutlu deriz ama orjinal olanına göre baya bi fark ettigi gerçektir tabi saygılar arkadaşlar gelir gider yapmıyorum tamammı kimse kavga etmesin yada video hızlandırılmış flnda demesin lütfen herşey orjinal spec video mersin organize sanayinde cekildi 0-160 yapacaktım 11. saniyede bi ses geliyo tak diye altını vurduk arabanın mecbur cektim ayagımı saygılar arkadaşlar ![]() http://videos.streetfire.net/video/C...map_707924.htm |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
maşallah güzel gidiyor dou
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
kalemim nerde kammeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Chipli araba orjinaline göre tabiki de farkeder orada kimsenin bir itirazı yokki
![]() Ama sen simdi kalkıp 0-100 7.8sn dersen 1 kisi bile kabul etmez bunu. Ben 9-10sn aralıgında oldugunu düsünüyorum. Eğer 7.8sn olsaydı 106GTI, SaxoVTS, VTI falan gecerdinki buna imkan yok. Bir de merak ettigim 300NM torku nasıl ölctünüz? Dynoya cıktın mı? Chiple 118HP 245NM oluyor D4D, agresif yazılım falan olsun yine 300NM olması cok zor. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Dostum görünene göre 2.5-2.7 neyse o saniyeler başlangıç süren gibi gözüküyo 100 km hıza ulaşmada hızlanma esnası olarak düşünürsen 11 küsürat gibi gözükür o seni yanıltmasın.Şu an tahmini olarak hızlanman net bi şekilde ölçülecek olursa ki telefon vesaire değil profesyonel bi ölçüm tahmini olarak 9.5 saniye civarı gibi çıkacaktır.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kaç beygirdi kaç beygire çıktı ???
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Vıdeodan anlasılan zatn 9 sn gıbı bsey,7.8 olması gercekten ımkansız gıbı bsey oluyor.300 nm tork da bana braz fazla geldı dynosheet flan varsa paylasırmısın
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
o laf ortaya deil yani tek bi kişiye kim oldugun sölemem ama özelden bi ara patlatırım ben sana süre konusunda bi sıkıntım yok benim diyorum ya ben o kadar saydım ama kimse telefonla gps gibi ölçüm yapamaz elbette araba ciddi ciddi fark etti ben bunu hissediyorum bana verdigi haz bana yeter
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
maşallah kardeşim 2 den 3 e cok guzel atmışsın iyi hızlanmış daha iyileri olur inşallah
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
maşalah. kalkış ivmelenmesi çok iyi.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
eywalla kardeş
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
aahh ahhh
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
0-100'ün 8.78sn çıkıyor dostum. ölçüğün yer düz yolsa iyi değer gerçekten
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ölçüm için cok teşekkür ederim kardeşim düz yol evet mersin organizenin içinde uzun bi düzlük
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
biliyorum orayı, iyi değer çıkartmışsın. bir ara menderes saklı bahçeye gelirsen aracını incelemek isterim. bugün geçtin galiba
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
cogu zaman ordayım geçenlerdede beraberdik hatta neyse tabiki kardeşim cumartesi akşamına gelirim işalla
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
9 sn temizi var..
Maşallah.. Fabrika verisine bakılırsa çok ciddi iyileşme var.. Kazasız Belasız Doucum.. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
teşekkür ederim mehmetcim ugraşan ellerin dert görmesin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:57 ::::

telefonda süreleri başlangıç 2.7 bitiş 10.5 olarak okuyorum telefonun yalancısıyım 7.8 saniye olarak ben gördüm fazlası olabilir amenna azı olursada tabi ne mutlu deriz
ama orjinal olanına göre baya bi fark ettigi gerçektir tabi saygılar arkadaşlar gelir gider yapmıyorum tamammı kimse kavga etmesin yada video hızlandırılmış flnda demesin lütfen herşey orjinal spec video mersin organize sanayinde cekildi 0-160 yapacaktım 11. saniyede bi ses geliyo tak diye altını vurduk arabanın mecbur cektim ayagımı saygılar arkadaşlar