maşallah,kazasız belasız diyelim ama o sesi yakındanda dinlemek isterdim açıkçası:)
Printable View
maşallah,kazasız belasız diyelim ama o sesi yakındanda dinlemek isterdim açıkçası:)
Maaşallah, gerek görüntü gerekse motor olarak başarılı type-R'lardan bir tanesi, Allah kazadan beladan uzak tutsun...
Buarada Advan'lar 215/45 mi yoksa 225/40 mı (18) ?
maşallah abicim gec oldu guc oldu tam oldu Allah nazardan saklasın
Süper süper süper tek kelimeyle kazasız belasız maşalalh ;););)
Videolar pek anlaşılır değil ama kulağa hitap ediyor ve devirlenme gerçekten çok iyi... Bende de aynı sizin coilover'lardan mevcut 1 kaç gün oldu alalı henüz alışma safhasındayım ama şimdilik gayet iyi!
Allah kaza bela problem yaşatmasın...
sanırım trdekı n/a en hızlı typer
allah kaza bela vermesin cemal abi yine yapacağını yaptın çok çok maşşallah süper
kazaszı belız sesi çok güzel geliyor
turbo mu bu araç değilsede turbodan yana kalır tarafı yok
maşallah diyip allah kem gözlerden sakınsız diyede ekleyelim
Cok guzel, kazasiz belasiz gunlere :)
Cemal abim maaşallah kazasız belasız.coilover lar güsel olmuş N/A Type R King :D
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler , Allah razı olsun,
Özgün hala kafa patlatıyor ince ayarlar için , daha ayarlar tam oturmamış vaziyette ,atmosferikde daha iyi olacağımızı sanıyorum az biraz daha sabredecez:) bu arada devirlenmesini birazda volana borçluyuz ;) advanlar 225/40/18 , coilower'larda şimdiye kadar kullandıklarımızdan en iyi performansı veren oldu diyebilirim....
coilover olarak ne var?
D2 Racing ....
cemal abi allah kaza bela vermesin gerçekden de seside gidişide cok tatlı olmuş..bu arada hafif volan dan bahsetmişsin cok etkisi oldumu..
Cemal Abi Allah Güle Güle Kullanmak Nasip eder İnş
Kazasız belasız çok iyi devirleniyor maşallah
ee artık Pınarbaşına bekleriz
maşallah cemal abi güzel devirleniyo valla sesi yırtıyo ...